Sustin expeditia romaneasca Nanga Parbat 2013

Slide-Nanga-Discovery1

Expediţia Nanga Parbat 2013 va fi realizată de o echipă de alpinişti integral românească şi va pune steagul României pe vârful muntelui Nanga Parbat, cu o altitudine de 8126 m, al nouălea ca înălţime din lume. Expediţia se va desfăşura în perioadă 03 iunie – 05 august 2013.

Nu sunt un mare expert în escaladă şi alpinism. Am tatonat un pic cu aceaste activităţi şi mi-au plăcut foarte mult. Nu vă închipuiţi că am făcut cine ştie ce, am mers doar de câteva ori la panou. Reuşisem să deprind un pic cam cu ce se mănâncă sportul, să ne înţelegem însă, eram încă la panoul de copii, ba chiar unii dintre ei treceau pe lângă mine că nişte mici maimuţele, în timp ce eu eram ca o mată speriată, agăţat de panou şi îmi tremurau toate cele.

Dar asta nu face decât să mă înclin în faţa acestor super oameni care vor încerca această aventură. Echipa este formată din alpinişti cu performanţe şi experienţă bogată în expediţii la mari altitudini: Marius Gane, Zsolt Torok, Thea Vid, Teo Vlad, Aurel Salasan, Mihnea Pruteanu şi Bruno Adamcsek.

Fi alături de ei în acest temerar proiect:
– da un like facebook.com/ExpeditieRomaneascaNangaParbat2013
– urmareste site-ul expeditie: www.nangaparbat2013.com

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.