Alerg pentru donatii

Click ca sa Donezi

Exact acum un an, eram in bucuresti si ma urma sa merg la un interviu pentru un job la Hyperactive. Era de ziua mea, ca si azi ( 09/09/09 – lucky number 😀 ) si nu stiam ca urma sa gasesc un hobbie foarte interesant. M-am angajat la Hyper si asa am ajuns sa ma mut in Bucuresti, unde am participat la primul meu maraton si am intalnit pe baietii de la Ro Club Maraton. De atunci si pana astazi am participat la inca un maraton la Paris si alte concursuri de alergare sau bicicleta sau combinatii 🙂 si pot sa spot ca mi-am gasit cu adevarat un hobby.

Dar asta e preambulul, defapt ideea acestui post e alta, peste cateva zile voi participa la Maratonul de la Berlin si pentru acesta doresc sa fac ceva mai special. Adica sa mai adaug la satisfactia de a termina un maraton si pe aceea ca prin efortul meu am ajutat poate pe cineva. Asa ca am deschis o pagina de donatii catre British Heart Foundation care se ocupa de cercetare pentru reducerea si vindecarea problemelor de inima.

Din pacate nu am gasit o fundatie romaneasca care sa fie inregistrata cu maratonul de la berlin pentru a alerga pentru ei, asa ca am ales aceasta fundatie pentru ca acum 15 ani si sora mea a avut o problema mai grava la inima si a trebuit sa aibe o operatie mai dificila.

Stiu ca poate nu am transmis atat de bine de ce fac asta, nu stiu daca te-am reusit sa te conving sa donezi, insa tot ce vreau este sa incerc sa aduc si acest nou mod de a ajuta fundatiile de caritate si in Romania. Poate din greseala si alti alergatori mai buni vor ajunge aici si se vor decide si ei sa incerce acest mod de donatii, si poate ca ei vor avea mai mult succes.

Click ca sa Donezi

Mersi anticipat.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.