A fost Ciclopromenada nocturnă 3

Aseara a fost o noua editie a ciclopromenadei, cea cu numarul 3, si cea mai tare de pana acum.


via razvan braileanu

A fost super tare sa mergi alaturi de 400 de biciclisti, de toate culorile, hard-core pe MTB-uri si cursiere, chilouts pe low-ridere, ocazionali pe city-bike-uri inchiriate si chiar familii cu copii. Aseara biciclistii au aratat Bucurestiului ca suntem totusi o comunitate destul de mare.

Pe strada oamenii intrebau: Cine sunteti ? Dar ce faceti ? Cum adica va plimbati ? Dar de ce ?. Sper totusi ca acest eveniment sa starneasca pofta si altora pentru bicicleta si sa fim cat mai multi care infruntam orasul de pe 2 roti.

Toata lumea a fost cred ca surprinsa de numarul de biciclete, chiar si cei care au venit, si cred ca mai ales politia, care ne-a speriat la inceput si am crezut ca o sa ne opreasca dar apoi ne-au ajutat chiar 🙂 si am mers cu escorta de politie :D.

Eu am mers mai la urma plutonului si mi-a facut deosebita placere sa merg cu acei oameni. Daca la fruntea plutonului deobicei erau biciclisti mai experimentati, aici erau oameni care foloseau bicicleta pentru plimbare, care se bucurau sa se plimbe usor, si unii care acum redescopereau bucuria de a te plimba cu bicicleta, bucurie mult uitata din copilarie.

Am cunoscut si o familie care mi-a a venit cu un copil de 3 ani intr-un faeton, era prima oara cand am vazut unul in Bucuresti, dar mergand o bucata de timp cu ei am aflat ca sunt un mic grup in Bucuresti, si ca ei au mai facut ture mai lungi in aceasta formula ( chiar si prin Delta ). Multe felicitari si sper ca la urmatoarea Ciclopromenada sa veniti si restul din grupul de “faetoane” :).

Abia astept urmatoarea plimbare nocturna, si sincer mi-e un pic “frica” despre cati vom fii :)).

Mai multe detalii si comentarii pe cyberculture.ro

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.