Aleargă la Wings for Life World Run cu SELFIE RUN

De acum nu mai ai nici o scuză să nu participi la Wings for Life World Run. Indiferent unde te afli în lume, poți fi alături de mii de oameni aleargă pentru a ramane în fața mașinii oficiale de finish prin aplicația SELFIE RUN. Pe 3 mai, ora 14:00, uniți prin dorința de a alerga pentru cei care nu pot, alergători din 33 de tări vor lua startul în acest eveniment global. 100% din încasările generate sunt direcționate către proiecte de cercetare a afecțiunilor maduvei spinării, în toată lumea.

Anul acesta, Wings for Life World Run poate avea loc oriunde te afli tu. Prin intermediul aplicației Wings for Life World Run, poți “organiza” propriul tău Wings for Life World Run Selfie Run, având ocazia să ajuți Fundatia Wings for Life și să participi la acest eveniment global. Prima persoană care a testat aplicația, într-o sesiune de antrenament, a fost chiar pilotul de Formula 1, Daniel Ricciardo.

P-20150310-00006_News

Cum functionează?

Ca să poți participa trebuie bineînțeles să descarci aplicația oficială Wings for Life World Run din Google Play sau AppStore. Aplicația este utilă chiar și pentru cei care participă oficial, asta pentru că poți să te antrenezi într-o cursă virtuală cu mașina oficială înainte de eveniment.

Pe 3 mai, la ora 11:00 UTC (14:00, ora României) trebuie să fii pregătit de startul în Wings for Life World Run Selfie Run. Asta pentru că aplicația pornește automat pentru a pleca în acelasi timp cu alergătorii din toată lumea. Chiar dacă nu vei avea mașina în spatele tău fizic, partea frumoasă este că tu vei putea să îți alegi propriul traseu.

wings for life world run app

Ar fi însă foarte fain să convingi și alți prieteni să luați startul și să vă bucura împreună de acest eveniment global.

Înscrierea în Selfie Run este posibilă până pe 28 aprilie (ora 14:00) și se poate face cu o contribuție de 15€ pentru cauza Wings for Life.train with wings for life world run app

După eveniment te vei regăsi în clasamentul global de la Selfie Run, independent de cel de la Wings for Life World Run. La 12 ore dupa startul global al cursei, de pe www.wingsforlifewordlrun.com vei putea regăsi clasamentul aranjat în funcție de sex și pe categorii de vârstă. Când ți-ai găsit rezultatul, poți să descarci propriul certificat de finisher.

Cine poate fi un Selfie Runner?

Oricine! Oriunde te-ai afla și indiferent de experiență te poți bucura de acest eveniment dacă nu poți ajunge într-o locație oficială Wings for Life World Run.

Distracție plăcută și nu uita că alergi pentru cei care nu pot!

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.