4km sau 7km? Hai si tu la Crosul UpDown Run, Brasov, 9 iulie!

După București, caravana Miscarea face bine va ajunge și anul acesta în Brasov. Pe 9 iulie Cea mai mare ora de sport, va ocupa Piața Sfatului și va așteaptă cu tradiționalele clase de fitnes, dar și o super provocare – Crosul UpDown Run.

La Crosul UpDown Run, poți opta pentru una din cele două probe, cu start și finish în Piața Sfatului:

  • Cros de 4 km, pentru cei care descoperă acum bucuria alergării.
  • Crosul UpDown Run de 7km, cu 340m diferența de nivel, pentru cei care vor să vadă Brasovul de sus de pe Tâmpa

Detalii despre traseu găsiți pe site-ul oficial.

Cauză caritabilă

Participând ai șansă să alergi pentru bucuria proprie, dar vei susține astfel și bolnavii de boli incurabile ingrijiți și susținuți de HOSPICE Casa Speranței.

Pentru fiecare participant care va alerga la cros, Fundatia Telekom si smartatletic vor dona câte 4 euro cauzei caritabile a evenimentului.

Ambele curse vor fi cronometrate cu cip electronic. Toți participanții vor primi medalie de finisher, iar cei mai rapizi vor fi premiați cu diplome, cupe și premii oferite de partenerul evenimentului – Telekom Romania.

De asemenea, la înscrierea în concurs, fiecare participant va primi kit-ul de participare ce contine tricoul oficial Miscarea face bine și cadouri din partea partenerilor.

1d8ecadb-5edb-4c6c-be07-96991cc37d6c

Inscrie-te acum!

STARTUL la Crosul UpDown Run se va da la ora 18:00, dar ești invitat să ajungi mai de dimineata, de la ora 9:00, pentru că te așteaptă multe surprize în Piata Sfatului: KIDS BIKESCHOOL și
12 ore pline de activități la scena, într-o zonă special amenajată – Zumba, Kangoo Jumps, Steel Programs, One Core – step aerobic, Real Ryder (cycling), Khai Bo, Total Gym – Functional Training și multe altele.

Mai multe detalii despre program, kitul de participare si traseu găsiti pe site-ul oficial al Crosului UpDown Run si pe paginile de facebook ale evenimentelor: Cea mai mare ora de sport
Crosul de seara UpDown Run

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.