4 Pedale – invitație la pedalat de Săptămâna Europeană a Mobilității

Pe 21 septembrie 2014, agenţia de marketing sportiv MPG te invită să sărbătorești finalul Săptămânii Europene a Mobilităţii așa cum se cuvine: în șa, în natură, alături de prieteni la concursul de ciclism: „4 Pedale”! Așadar invită-ţi partenerul sau partenera, dar şi prietenii, să ia parte la o super cursă pe bicicletă în pădurea Băneasa.

Evenimentul este la ediția cu numărul doi și face parte din seria Riders Club, un sistem de competiţii destinat pasionaţilor de ciclism de orice nivel.

Detalii cursa

Concursul va fi unul de ştafeta şi este dedicat echipelor de două persoane. Fiecare dintre cei doi membri ai unei echipe vor trebui să efectueze traseul de 17 km, iar schimbul de ştafeta va avea loc la punctul de start / finish.
Cursele se vor desfăşura pe categoriile feminin, masculin şi mixt.

Traseu

Traseul concursului va explora inima pădurii Băneasa, pe o lungime de 17 km. Realizat de multiplul campion naţional MTB Răzvan Jugănaru, traseul este plăcut atât pentru începători, cât şi pentru cei care au mai multă experienţă. Deşi dificultatea sa este redusă, cursa este una deosebit de antrenantă şi relativ variată, îmbinând drumurile forestiere late şi drepte, pretabile pentru depăşirile în viteză, cu single track-uri deosebite, unde ai impresia uneori că eşti doar tu şi pădurea, într-o goana nebună.

Route 2,752,923 – powered by www.bikemap.net

Premii și tombolă

Premiile pentru ocupaţii podiumului constă, în funcţie de categorie, în acordarea unei sume de bani, dar şi a unui voucher de reducere de la Seroussi, în valoare de 450 lei, precum şi medalia de finisher şi diplomă de concurs. Mai multe detalii pe site-ul oficial: http://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/4-pedale#premii

4 pedale 2013 la start

În cadrul evenimentului va avea loc şi o tombolă la care vor putea participa roţi riderii înscrişi la „4 pedale” şi pot câştigă:
– Cadru GIANT XTC Aluminiu (2999 lei);
– Bicicletă GIANT Revel 29er 1 (2499 lei);
– 1 x trusa de scule Skil;
– 3 x coşuri cu fructe şi legume Abbara;
– 3 x vouchere Aventuria, în valoare de 100 de lei fiecare;
– 3 x vouchere Seroussi, în valoare de 450 de lei fiecare.

Tragerea la sorţi va avea loc la finalul evenimentului şi este adresată doar celor prezenţi la faţă locului.

Înscriere

Până duminică, 21 septembrie, alege-ţi coechipierul şi rodaţi echipa. Înscrierile au loc exclusiv online pe pagină oficială a concursului: http://www.ridersclub.ro/ro/competiţie-ciclism/4-pedale.

Înscrierile la concursul de ciclism sunt deschise până pe 17 septembrie.

Taxa de participare pentru eveniment este diferită în funcție de momentul înscrierii după cum urmează:
13 – 31 august – 65 Lei
01 – 14 septembrie – 75 Lei
15 – 17 septembrie – 85 Lei

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.