10 stegulete = 100 de inghetate pentru copiii din comuna Fulga

Ieri la invitatia Algida am participat la un eveniment de biciclit. Concret am adunat stegulete in timp ce faceam slalom printre niste jaloane, 10 la numar, cu scopul de a oferi inghetata unor copii. Eu am ales ca si beneficiar, un grup de copii din com. Fulga jud. Prahova pentru ca sunt pasionati la fel ca mine de alergare. Antrenati de Costache Stefan de la CS Miscarea CFR, ei participa frecvent la crosuri din tara, ba mai mult vin se claseaza si pe podium.

Un alt lucru fantastic e ca la Fulga se organizeaza un cros, anul acesta a fost la editia a VIIIa.
Am aflat despre acesti copii de pe forumul Ro Club Maraton unde la initiativa lui Daniel Lixandru s-au strans donatii in bani pentru echiparea (pantofi de alergare, ciorapi, sort si tricou) a 18 copii din echipa de alergare.

Acum despre cursa mea ;)).
Desi vremea nu a fost favorabila, la startul competitie am gasit un numar mare de concurenti, concurenta puternica: Vlad Dulea, Bogdan Antohe, George Hari Popescu, Iuliana Niculescu si multi alti.

Din pacate conditiile au fost impotriva mea in aceasta aventura. Pe langa vreme am mai venit si fara obiectul muncii (am rupt schimbatorul la Comana :-p), noroc cu Iuliana careia i s-a facut mila de mine si mi-a imprumutat bicicleta ei.

La start aveam emotii, traseul parea extrem de greu, de mare indemanare, trebuia sa ai si nervi de otel sa rezisti presiunii: nu puteam sa dezamagesc copiii de la Fulga.
Am incercat o usoara incalzire inainte, sa ma acomodez cu bicicleta si m-am aliniat la start.

3 .. 2 .. 1 .. Start

Am plecat incet la start, prima jumatate am incercat sa ma acomodez cu traseul. Partea grea urma in a doua parte cand trebuia sa culeg steguletele.
Din pacate la intoarcerea de la jumatate, presiunea si traseul dificil din cauza vremii (scuze, scuze) m-au ajuns si am derapat. Din fericire organizatorii au decis sa imi ierte stangacia, nu de dragul meu, ci pentru copiii care depindeau de mine.
Cu capul plecat de rusine, am pornit in partea a doua a cursei pentru a strange toate steguletele. M-am concentrat si desi m-am dezechilibrat putin spre final am reusit sa trec linia de finish cu toate cele 10 stegulete :D.

Mai jos gasiti rezumatul video al cursei. Multumim George pentru munca de cameraman iscusit ­čśÇ

Crosul Fulga 2011 editia a VIII a

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.