Zilele Clujului – Micul biciclist si siguranta lui

Eu pot spune ca sunt unul din fericitii din generatia Cartoon Network, care am mai prins concursurile de bicicleta, tricicleta sau role organizate de scoala. Erau niste concursuri foarte faine, de indemanare, in care te chinuiai sa faci slalom cu bicicleta printre obstacole, sa mergi printre niste scandurele, sa mergi pe trasa unui opt desenat cu creta fara sa atingi liniile.
Organizatorii Clujul Pedaleaza au primit o invitatie din partea Primarie Cluj sa participe la Zilele Clujului, ocazie cu care au organizat tocmai un astfel de eveniment :D.

In momentul in care am fost invitati, ne-am tot gandit ce fel de concurs sa organizam? Asa am luat hotararea impreuna cu partenerul nostru, Politia Judetului Cluj, pentru organizarea unui concurs de indemanare si legislatie rutiera sub titlul “Micul biciclist si siguranta lui”.

Pentru noi era ceva nou, nu am mai organizat asa ceva, norocul nostru ca din echipa face parte si Mihai M. care in copilarie a participat la mai multe concursuri de acest gen, acum fiind “maestrul de ceremonii”.

La start s-au aliniat 34 de participanti pe doua categorii de varsta 6-8 si 9-11 ani. Prin bunavointa Politiei Judetului Cluj au fost puse la dispozitia copiilor mai mici de 6 ani doua masinute electrice, spre deliciul micutilor.

Mai multe detalii pe site-ul Clujul Pedaleaza si in filmuletul de mai jos.

Cine a participat cand era mic la astfel de concursuri ?

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.