Vine triatlonul Fără Asfalt Intersport la mare

Pe 4 iunie triatlonul revine în Micul Golf din 2 mai pentru cea de-a șaptea ediție a triatlonului Fără Asfalt la mare. Va fi o ediție de sărbătoare, cu trasee frumoase și atmosferă de petrecere pe plaja.

Probe Fără Asfalt

Traseele celor 3 probe – înot, bicicletă și alergare – sunt proiectate astfel încât triatlonul Fără Asfalt să fie ca nivel de dificultate între un triatlon ”Sprint” (jumatate din distanțele triatlonului olimpic) și un triatlon olimpic.
Proba de înot are 1 km înot (organizatorii estimează o temperatură a apei de 19-20 C), urmată de 32 de km bicicletă pe trasee off-road fără diferențe mari de nivel sau dificultăți tehnice și 6 km de alergare pe plaja și faleza dintre 2 Mai și Vama Veche.

Iar dacă nu te simți pregătit să faci singur traseul, sau dacă vrei pur și simplu să vii în gașcă poți să te înscrii la proba de ștafetă.

Înscrierile la Fără Asfalt sunt deschise până pe 30 mai, ora 24:00!. Click aici pentru detalii și formularul de înscriere.

Aquathlon pentru copii

Pe 5 iunie, a doua zi după triatlon, Fără Asfalt organizează tot la 2 Mai, o cursă de Aquathlon pentru copii cu vârste între 7 și 14 ani.

Probele cursei de Aquathlon Fără Asfalt sunt accesibile oricărui copil între 7 si 14 ani care știe să înoate. Propunem o cursa cu înot între 50 m si 150 m și alergare între 400 m și 800 m, în funcție de grupele de vârstă.

Competiția se va ține pe plaja mare din 2 Mai și, cu ajutorul Working Up și al programului ”140 de bătăi pe minut”, înscrierea la proba Aquathlon pentru copii este gratuită.

Iată și câteva mărturii despre atmosfera și peisajele Fără Asfalt.

(c) foto Mircea Struteanu

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.