Velo jocuri de masină pentru drumuri lungi

Când am drumuri mai lungi de mașină, trebuie să fac uneori câte ceva să nu mă plictisesc. Unii fac slalom printre mașini, eu număr biciclete.

Pentru a fi echilibrat, nu adun bicicletele de pe drum. Ele depind mult de drumul pe care merg, daca e pretabil pentru cursiere, dacă cei din sate încă mai folosesc biciclete. Așa că număr bicicletele de pe mașini. În funcție de direcție, distanță și ziua săptămâni strâng între 6 și 30 de biciclete.

Excepție fac weekend-urile când e vreun concurs mare. Atunci e amuzant să vezi la dus mai toate bicicletele curate, iar la întors sunt cu numarul și starea traseului pe ele.

Foarte fain e să încerci să “citești în biciclete”. Deobicei când văd o bicicletă mai tare singură pe mașină, mă gândesc că o fi un tip mai competitiv. Dacă sunt peste 3 MTB-uri pe mașină, probabil că sunt un grup de prieteni la o tură sau la un concurs.

Cel mai mult mă bucur însă când vezi bicicletele de familie, 3 MTB-uri: unul mai mare mare, unul cu un cadru de damă, unul de copil. Iar când uneori bicicletele sunt foarte basic, poate luate dintr-un supermarket, mă bucur și mai tare. Mi se pare foarte tare că au scos bicicletele la plimbare și nu au sfârșit aruncate prin balcon ca 90% din ele.

Voi vă uitați după biciclete pe mașini?

Sau sunt singurul nebun :))

How to read a modern roof rack.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.