Vă provoc la suta de metri!

Nu eram deloc bun la viteză la școală. După ce m-am apucat de alergare, primeam întrebarea ca la mașini: cât scoți pe suta de metri? Ei bine pe 4 iunie o să îmi măsor puterile în Cea mai mare stafeta de 100m alergare/persoana in 12 ore din cadrul Mișcarea face bine.

Partea frumoasă este că nu o fac într-o cursă individuala ci într-o echipă, mai exact o ștafetă. O ștafetă în care vă invit să veniți alături de mine.

Cum adică cea mai mare stafeta de 100m?

  • fluierul va anunța startul la ora 9:00 și tot fluierul va suna finish-ul la ora 21:00
  • în tot acest timp, o zona special amenajată pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf, din Bucuresti, o să vă gazduiasca într-o întrecere viteză pe clasica suta de metri
  • se poate înscrie oricine, indiferent de varstă (varstă minimă recomandată – 14 ani)
  • Miza este să alergăm fără întrerupere, cât mai multi în acest interval de 12 ore

Cursa va fi una cronometrata cu cipuri electronice, cu rezultate afisate in timp real. Fiecare participant va primi un kit de concurs alcatuit din tricoul oficial si numarul de concurs.

Cursa ajută o cauză caritabilă

Pentru fiecare participant care se va înscrie și va alerga 100m, Fundația Telekom Romania va dona 1 Euro câtre cauzele caritabile ale evenimentului. Eu vă recomand binențeles să alergați în echipa Galantom 😀

Click aici pentru detalii si inscriere!

Cea mai mare ora de sport

Daca ajungi pentru ștafetă, merită să știi că tot la Stadionul de Rugby în cadrul Celei mai mari ore de sport vei putea să participi și la tradiționalele clasele de fitness, dar și o noua ediție a TriKids. Așa ca poți avea partea de o zi sportivă pentru toată familia.

MFB bucuresti 2016 - poster_A2_A2

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.