Va invit la semimaraton Brasov

BV

Nu ştiu cum se face, dar în jurul Brasovului se organizează unele cele mai faine concursuri la care am participat. O avea cetatea vre-un magnet sportivo-magic. În orice caz evenimentele Cetatea Brasovului sunt cu siguranţă în categoria celor pe care nu vrei să le ratezi. Astfel că la început de sezon, eşti invitat la dezmorţire cu o cursa de 21 sau 10 kilometrii, la alegere, pe potecile din aproprierea Braşovului, la Semimaraton Braşov Intersport.

Cursa din 6 aprilie 2013, cu startul din Piaţa Unirii din Braşov, aşteptă cât mai mulţi sportivi profesionişţi şi amatori, din ţară şi din străinătate să se bucure împreună de mişcarea în aer liber la ediţia a doua a Semimaratonului Braşov Intersport.

Traseu

Nu ştiu de traseul de 10km dar cel de la semi este superb, dacă te ţin picioarele e alergabil complet. Desigur ca cei cu muntele în grădină îl catalogheză drept plat la cei 600 m diferenţă de nivel, pe 21 de km şi sunt invidioşi că sunt depăşiţi de “ciumpalai”. Nu e chiar in sens peiorativ, se refera la alergatori de sosea care ii depasesc la genul asta de concursuri :-p.

trasee

Sponsorul Principal

Felicitări lanţului de magazine Intersport care va fi sponsorul principal al competiţiei şi în acest an.

Înscrierile

Înscriereile se pot face online (cu cardul sau prin transfer bancar) până în 3 aprilie pe www.semimaraton.ro sau în seara de 5 aprilie şi în dimineaţa concursului între orele 8 şi 10:30.

Ne vedem la Braşov!

Semimaraton – Cetatea Brasovului from Calin Manescu on Vimeo.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.