URBATLON – 8 probe, o singură cursă și doze maxime de distracție!

Numărul de alergatori a tot crescut în ultimi ani și odată cu ei a crescut și numărul de evenimente. Ce este frumos este că odată cu numărul a crescut și varietatea lor. Poți merge la curse de soșea, de munte, pe scări sau pe tocuri :). Ei bine dacă simpla alergare nu îți mai aduce aceeași satisfacție, cei de la MPG ți-au pregătit una cu obstacole într-un loc cu totul special: Arena Națională. Detalii despre URBATLON în comunicatul de mai jos.

Vara această vine cu doze suplimentare de energie şi distracţie pentru orice iubitor de mişcare! URBATLON, cea mai provocatoare cursa cu obstacole, va cheamă la start pe 20 iunie 2015 pentru a trăi o nouă aventură urbană. Începând cu a ediția această Sportpicii de peste 12 ani vor putea să se bucure de acest cocktail sportiv plin de adrenalină pentru o experienţă… fără egal!

Arena Naţională din Bucureşti deschide porţile tuturor iubitorilor de mişcare pe 20 iunie pentru cea de a II-a ediţie a URBATLON, o manifestare sportivă unică în România, dedicată mişcării, energiei pozitive, relaxării şi bucuriei de a fi alături de oameni.

Lansăm o nouă provocare amatorilor de sport, adrenalină şi de spectacol! URBATLON 2015 vine cu un amestec la fel de creativ însă cu ingrediente diferite, pentru a spori poftă de distracţie şi de mişcare într-un mod inedit. Îi invităm astfel pe locuitorii Capitalei, dar şi pe cei din împrejurimi şi din alte zone ale ţării să ia parte la această cursa plină de energie care îi va scoate din rutină cotidiană. Îi aşteptăm să accepte provocarea ediţiei a două a URBATLON pe toţi cei care iubesc mişcarea şi care îşi doresc o competiţie specială, cu mult Sportainment, a cărei desfăşurare de forţe aduce puţin cu aerul de olimpiada. Participanţii vor simţi cu siguranţă această energie aparte şi multă bucurie
a afirmat Cătălin Mocuţa, preşedintele agenţiei de marketing sportiv MPG, organizatorul evenimentului.

Evenimentul URBATLON 2015 vine în acest an cu o nouă provocare pentru sportivii amatori, aceea de a trece linia de Finish a unei curse distractive de alergare cu cel puţin 8 probe sportive, care le va solicită atât corpul, cât şi mintea. Agili dar şi abili în acelaşi timp, toţi vor fi declaraţi la final campionii celei de-a două ediţii a URBATLON. În locaţia simbolică pentru toţi cei care îndrăgesc sportul şi evenimentele sportive, Arena Naţională, va avea loc o întreagă desfăşurare de forţe atât pe inelul exterior al stadionului, cât şi în interiorul sau, ce îi va face pe amatori să treacă prin emoţiile unei olimpiade.

Aşadar, dăm startul oficial al antrenamentului pentru URBATLON 2015 şi va îndemnăm să va pregătiţi pentru o adevărată demonstraţie de rezistenţă şi de adrenalină în mediul urban! Participanţii trebuie să fie gata să parcurgă un traseu de 5 kilometri presărat cu obstacole diverse printre care menţionăm Warm-up check-în by eJobs, Labirintul by DPD, Power tunnel by World Class, Asaltul Arenei by MPG, Blocaj în trafic by Kiss FM, dar şi o proba surpriză Happy Moves by Coca-Cola, la final. Provocarea la mişcare include porţiuni de alergare, slalom cu viraje strânse, sărituri, un blocaj în trafic şi parcurgerea unui labirint, urmate de câteva probe de fitness, ce le vor arată concurenţilor cât de bine s-au antrenat şi care e nivelul la care au ajuns. Odată depăşite aceste prime obstacole, concurenţii sunt aşteptaţi la proba de căţărare şi de demonstrare a agilităţii fizice, pregătindu-i pentru a înfruntă scările Arenei Naţionale. Cursa va continuă cu alte sesiuni de testare fizică, iar cei care au făcut armata îşi vor aduce aminte imediat de câteva exerciţii, însă rapiditatea cu care se vor strecura şi vor trece prin toate aceste probe de foc îi va ajută să se îndrepte victorioşi spre zona de Finish.

O altă noutate în acest an este coborârea pragului de vârstă de la 18 la 12 ani pentru concurenţi, astfel încât atât adolescenţii, dar şi juniorii să se poată bucură de toată distracţia oferită de această cursa urbană, alături de familie, prieteni şi colegi, în condiţiile prevăzute în regulament pentru fiecare categorie de vârstă. Pe tot parcursul traseului vor fi membri ai echipei de organizare şi voluntari, care vor da indicaţii şi vor ajută concurenţii să depăşească obstacolele. Unul dintre aspectele principale ale acestei competiţii este încurajarea corectitudinii şi a spiritului de echipă, astfel încât toată lumea să se simtă bine pe durata întregii experienţe, să aibă satisfacţia terminării unei curse frumoase şi să primească medalia de finisher.

Invitaţia pentru URBATLON 2015 este deschisă oricărui iubitor de mişcare şi distracţie, iar înscrierile se fac online pe pagină oficială a evenimentului: www.urbatlon.ro. Tot pe website veţi găsi informaţii despre traseu, probe, regulamentul de concurs, taxa, pachetul de participare, premiile oferite câştigătorilor, susţinătorii URBATLON, dar şi sfaturi legate de antrenament.

Reţeta Sportainment, marca MPG, se traduce printr-un eveniment ce oferă atât o competiţie sportivă care va relaxează şi va da o stare de bine, dar care demonstrează că sportul poate fi distractiv şi accesibil tuturor. Distracţia înseamnă mai multă energie, creativitate şi, în final, mai multă fericire! Toate aceste mesaje se regăsesc în evenimentul URBATLON. La finalul cursei, toată lumea se va putea bucura de muzică şi de dans şi va putea împărtăşi experienţele trăite în această aventură urbană.

Afis URBATLON 2015

Cum pana la startul URBATLON 2015 mai sunt aproape doua luni, va invitam sa urmariti pagina oficiala a evenimentului – www.urbatlon.ro, dar si cea de Facebook, pentru ca aveti sansa de a castiga unul dintre zecile de locuri gratuite, puse la dispozitie de MPG, in cadrul concursurilor lansate de partenerii evenimentului.

Susţin spiritul sportiv şi ne ajută să comunicăm în permanentă şi să va informăm KISS FM, radioul oficial al URBATLON 2015, alături de partenerii media oficiali Sportnews.ro şi eJobs – campionul în recrutarea online, împreună cu Inga Media şi revista Plafar, în calitate de parteneri media principali, precum şi partenerii media: Comunicatedepresă.ro, Acasă.ro, revista Business Days, TV City, Explore Medicine TV, România Pozitivă, Biciclistul, SportPici, Sportivity, Liberi în Mişcare, Orasulm.eu, Greenadventure.ro, 6pack.ro, 4run.ro, Doctor.info.ro şi Superfit, Adrenallina.ro şi bloggerii Gabriel Solomon şi Florin Chindea. În sprijinul evenimentului vin Ro Club Maraton şi Asociaţia Trăiesc Sănătos.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.