Ultimele 5 zile de înscriere la RUNFEST Half Marathon

A trecut vacanța, începe scoala dar și sezonul evenimentelor sportive. Pe 20 septembrie 2015, în pădurea Băneasa toamna este sărbotorită prin mișcare și distracție în natură la RUNFEST Half Marathon. Editia a IV-a aduce o serie de noutăți pentru toți cei care acceptă invitația la distracție prin sport: 6 curse de alergare în pădurea Băneasa, pe parcursul a 3 trasee, cu noi provocări și surprize pentru participanți.

Curse și trasee

Participanții au de ales între 3 trasee:
5 kilometri, o cursă ce poate fi realizată de cei aflați la începutul antrenamentului fizic și care vor să se bucure de mișcare în natură;
10 kilometri, un traseu ceva mai solicitant, însă pe care pot goni fără probleme toți cei obișnuiți cu alergarea de anduranță;
21 kilometri, provocarea de a evolua frumos într-o probă semimaraton în pădure.

RUNFEST_1

Detalii despre traseu găsiți pe site-ul oficial.

Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani și să se asigure că au o stare bună de sănătate ce le permite să termine cu bine un concurs de alergare.

Înscriere RUNFEST

Înscrierile la RUNFEST Half Marathon sunt deschise online până pe 16 septembrie și se realizează pe pagina oficială: www.runfest.ro, cu selectarea evenimentului din Băneasa. Până pe 13 septembrie e valabilă taxa redusă de concurs, așadar trebuie să vă grăbiți dacă vreți să prindeți un loc bun la start.

Înscrierile sunt deschise până pe 16 septembrie ora 22:00 și se pot face pe site-ul oficial: www.runfest.ro

Pe pagina Facebook a evenimentului veți putea urmări și ultimele noutăți: https://www.facebook.com/runfest.

RUNFEST_Baneasa

BestJobs este alături de MPG, în calitate de partener oficial al evenimentului RUNFEST Half Marathon și invită la start toți pasionații de cros. BestJobs susține practicarea unui stil de viață sănătos, unul care pune în echilibru cariera și viața personală prin încurajarea activităților sportive desfășurate în timpul liber.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.