Tu de ce mergi cu bicicleta ?

Daca te gandesti de ce sa mergi cu bicicleta, de ce sa te chinui sa mergi prin trafic poate video-ul de jos o sa te iti faca dor de o plimbare cu bicicleta, si poate o sa incepem din ce in ce mai multi sa fim prezenti pe sosele in fiecare zi si poate intr-o zi vom avea si pistele pe care le dorim.

Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1215

3 Comments

  1. M-am suit prima oară pe o bicicletă la 22 de ani, în 6 ore știam să merg, eram ruptă și cu vânătăi enorme peste tot, căci era o bicicletă bărbătească, cu portbagaj, neagră, imensă și roțile se dezumflau la fiecare jumate de oră și asta se întâmpla prin 1989 vara, când nici camere de rezervă și nici o pompe nu se găseau, vai de steaua noastră! Cam așa a fost începutul. Apoi am plecat prin Norvegia și am aterizat pe o cursieră, am luat o căzătură zdravănă, era să îmi pierd mâna dreaptă de la cot în jos, apoi am ajuns prin Germania unde, timp de 4 ani, am tocit cauciucurile a 3 biciclete amărâte, căci nu aveam bani să parcurg cei 15 km până la școală. Și uite-așa am devenit maniacă și dependentă de pedalat. Pe un mountain bike m-am urcat prima oară în 2001, pendulând timp de o săptămână pe șoselele și prin pădurile dintre Germania și Austria, pe vremea aia habar nu avea ce e aia mountain bike, era singura bicicletă pe care o găsisem de închiriat într-un sat de munte de la poalele Zugspitze. Și acum merg peste tot pe un mtb și nu mă mai satur!! 🙂

  2. Salut Gaby. Este o vorba adevarata spusa de un ciclist: De drogurile cele mai tari poti sa te lasi cu o terapie speciala pe la spitale dar de Mountain Bike(Downhill) nu te poti lasa nici dupa ce ai mai multe oase rupte”
    Eu momentan sunt in recuperare fizica dupa o cazatura superba ca in filmele cu prosti, sper vara asta sa urc iar pe bicileta DH, cat am stat in spital sponsori miau facut cadou 3 biciclete noi model 2010. Eu am inceput cu bicicleta in 96 si in 2 ani am ajuns prin top Downhill in Italia acum in 2010 sper sa pot participa macar la cateva concursuri, setea de adrenalina nu poate fi linistita asa usor. Le dau un sfat la incepatori, sa faca sport cu bike dar asa linistit fara oase rupte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.