Transmaraton, urmatoarea provocare si vacanta in alergare

Tocmai ce am trecut peste un ultra weekend. Unul cu aproape 1000km condusi, zeci de minute pe telefon si putine ore de somn. Desi a fost multa munca si uneori a fost coplesitor, zambetul si bucuria alergatorilor vazuti pe traseu a facut sa merite fiecare clipa. Acum urmeaza o saptamana mai usoara cu o mica vacanta in alergare.

Transmaraton a fost si va ramane un eveniment de suflet, unul care indiferent cat de multa munca implica la final te simti mai plin de energie si cu o incredere mai mare in oameni. Asta pentru ca la el participa oameni inimosi, de la voluntari la alergatori. Oameni care cred intr-o lume mai buna si care sunt dispusi sa puna mana la munca pentru acest lucru.

As dori sa multumesc din suflet tuturor celor care au fost in acest weekend pe Transfagarasan si au participat. Multumesc voluntarilor, alergatorilor, reprezentantilor cauzelor, partenerilor. Ati fost cu totii extraordinari si succesul acestui eveniment este datorat in cea mai mare parte voua! Va multumesc pentru bucuria oferita la finalul unei noi editii a Transmaraton!

Pentru mine, dupa Transmaraton, urmatoarea provocare va fi Maratonul International Bucuresti, unde, alaturi de 5 prieteni, vom alerga legati pentru o cauza extraordinara: noul centru Hospice din Bucuresti. Impreuna vom incerca sa doboram recordul mondial la aceasta “proba” si sa trecem linia de sosire sub 2h 55min. Mai multe detalii despre proiect puteti afla pe site-ul evenimentului: legatidecauza.hospice.ro

Asa cum multi probabil au aflat ieri a fost ziua mea :), am implinit 29 de ani :D. As vrea sa va multumesc tuturor celor care mi-au trimis urari!

Astazi vin cu o mare rugaminte. Daca intentionai sa imi oferi un cadou te invit ca in schimb sa donezi pe pagina mea de pe Galantom pentru Hospice Casa Sperantei, mai ales ca la sfarsitul acestei luni va fi si ziua mea de nume (eu fiind catolic, sfantul Gabriel se sarbatoreste la finalul lunii septembrie).

http://hospice.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=12

Saptamana aceasta am decis sa imi iau o mica vacanta de alergare. Astfel, pana duminica voi fi la Piatra Arsa. Aici voi gusta un pic din regimul unui cantonament cu 2-3 antrenamente pe zi :D. Sper ca aceasta perioada la inaltime sa ma ajute sa intru in forma necesara pentru baterea recordului de la MIB.

In seara asta am facut o prima alergare pe pista de aici. Desi am facut doar 3 bucati de 400 la un timp pe care in mod normal il pot sustine usor, mi-a fost destul de greu. Sper sa fie doar aerul rarefiat ­čÖé si zilele urmatoare sa mearga mai bine.
Maine am planuri mari: 30 de minute de incalzire inainte de micul dejun, 3 bucati de mie dupa micul dejun, o tura cu bicicleta pana in Sinaia si seara un tempo de 10-12km. Sa imi tineti pumnii!

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.