Te invit să susții și tu kit-ul biciclistei urbane

Nu prea mă pricep la cadouri, dar uneori le mai potrivesc. Astfel că, deși bicicleta pliabilă primită cadou de Oana nu a fost primită cu mare entuziasm la început, acum o folosește prin oraș mai des decât mine. Acum că am primit o sugestie pe față din partea Oanei ca cică ar fi un cadou mișto, eu m-am conformat și am precomandat kitul.

Dacă aveți bicicliste urbane în jurul vostru vă recomand să aruncați un ochi pe link-ul de mai jos. Dacă sunteți între biciclistele urbane, vedeți cui trimiteți link-ul, cine știe 😉
http://crestemidei.ro/KitulBiciclisteiUrbane?locale=ro#backers

Despre proiect

Cum a început totul?

În urmă cu şapte luni, cu puţin înainte de a împlini 25 de ani, am descoperit bucuria de a crea propriile haine şi accesorii pentru bicicliste. Atunci m-am gândit la ce vreau să fac cu viaţa mea şi am decis că vreau să încep propriului meu business – aşa s-a născut Pink Zipper.

Pentru că de peste şapte ani merg cu bicicleta prin Bucureşti, am descoperit tot felul de nevoi pe care le are o biciclistă atunci când vrea să pedaleze chic. Mie nu mi-a plăcut niciodată să mă îmbrac sport şi am evitat colanţii şi bluzele de ciclism. Tocmai de aceea am început să mă gândesc la crearea unor fuste şi rochii numai bune de pedalat.

Mi-am dorit foarte mult să creez aceste haine şi accesorii pentru biciclistele urbane şi, cum nu aveam nicio experienţă într-ale cusutului, am început să fac ucenicie. În atelierul Molcush am învăţat tot felul de tehnici şi cusături şi am primit sprijinit să cresc Pink Zipper. Acolo este şi locul în care am pus bazele unei colecţii de accesorii.

De la primele produse la prima colecţie de haine

În decembrie am lansat site-ul cu doar patru produse, iar acum am decis că vreau să trec la următorul nivel. Îmi doresc să lansez prima colecţie de haine create special pentru biciclistele urbane, care să îmbine funcţionalitatea cu esteticul şi care să răspundă nevoilor pe care le-am descoperit de-a lungul timpului.

Colecţia cuprinde un model de fustă semi-cloş cu tiv reflectorizant, un model de fustă-pantalon şi un model de traistă cu prindere specială. Fiecare produs vine ca răspuns la una dintre nevoile pe care o biciclistă urbană o are atunci când pedalează.

 

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.