Sport pentru Inima Capitalei – realizare și dorințe de viitor

Am scris despre evenimentul realizat de primărie după povestea cu Via Sport, respectiv: Sport pentru Inima Capitalei. După terminarea evenimentului am fost curios să aflu care au fost instituțiile implicate în realizarea evenimentului, eforturile depuse, dar poate și mai important dacă acesta va continua în anii următori.

Recent am primit răspunsul final în urma cererii trimise. O să încerc să fac un mic rezumat al informațiilor primite.

Evenimentul a fost organizat pe baza unui acord de parteneriat între Primăria Municipiului București prin Direcția de Cultură, Sport și Turism, Asociația PROEDUS și CSM București. La eveniment se estimează că au participat între 10 și 15 mii de participanți, alături de antrenori și coordonatori pentru supervizarea activităților, dar și voluntari de la PROEDUS.

Bugetul total al evenimentului a fost de aproximativ 42 mii lei și a fost asigurat de CSM București. Principalele cheltuieli au fost 200 mp de autocolant de asfalt (aprox 15 mii lei) și 1000 de tricouri personalizate (aproximativ 16 mii de lei).

Echipamentele pentru anumite sporturi au fost primite în custodie de la Decathlon (mese de tenis, panouri baschet, seturi badminton, mingi de baschet și volei).

Dar dincolo de aceste cifre, cel mai important lucru este poate răspunsul că CSM București dorește să continue acest proiect și în anii următori. Acum sper din tot sufletul ca acest lucru să se întâmple. Altfel ar fi păcat ca Via Sport să fi întrerupt seria de evenimente pentru o încordare de mușchi.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.