Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Skoda Green Challenge – o provocare cu bicicletă și alergare

2.63K 1

Am tot scris în ultima vreme despre diverse evenimente, dar la așa evenimente faine parcă e păcat să nu le promovăm. ŠKODA Green Challenge, este o competiție ce îmbină ciclismul și alergarea într-o serie de concursuri de echipă și individuale pentru adulți și copii. Personal sunt foarte intrigat de proba Bike&Run.

La Skoda Green Challenge poate participa oricine. Cea mai indragita proba din concurs este tip stafeta pentru echipe din companii formate din 4 sau 2 membrii. Dar haideti sa le parcurgem impreuna si alegeti ce va place mai mult:

  • cursa de stafeta pentru 4 ciclisti este cea mai importanta proba a competitiei Skoda Green Challenge, un adevarat simbol al spiritului de echipa, dinamic si independent ce ne caracterizeaza;
  • stafeta pentru echipe formate din 2 ciclisti – sora mai mica a cursei pentru 4 ciclisti;
  • Bike & Run challenge – echipe formate din doi concurenti, dintre care unul pedaleaza, celalalt alearga, iar rolurile se pot schimba oricand si ori de cate ori doresc participantii;
  • 10k Challenge – daca rezistenta este punctul tau forte, daca te-ai antrenat si acum vrei sa arati ce poti, daca iti place sa alergi dar nu in sala sau in atmosfera poluata din mediul urban;
  • Junior Challenge: o cursa pentru cei mici. O cursa cu obstacole pe bicicleta. Gradul de dificultate este redus, iar accentul cade pe distractie.

Inscrierile sunt deja deschise si se pot face pana la 18 iunie.

Startul si finish-ul vor fi in fata Academiei de Politie, de langa Padurea Baneasa, iar traseul va urma potecile din padure. Totul se intampla intr-un cadru natural si deosebit tocmai pentru ca voi sa va puteti bucura din plin de atmosfera de concurs.

In editiile precedente, ŠKODA Green (Velo) Challenge a fost organizata ca o competitie de tip stafeta pentru angajatii din companiile mari si mici, care se inscriau in echipe de cate patru concurenti (categorii: masculin, feminin sau mixt). Fiecare echipa din concurs a avut de parcurs, intr-un timp limita de patru ore, un total de 40 de kilometri prin Padurea Baneasa.

One Comment

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.