Skoda Green Challenge – o provocare cu bicicletă și alergare

Am tot scris în ultima vreme despre diverse evenimente, dar la așa evenimente faine parcă e păcat să nu le promovăm. ŠKODA Green Challenge, este o competiție ce îmbină ciclismul și alergarea într-o serie de concursuri de echipă și individuale pentru adulți și copii. Personal sunt foarte intrigat de proba Bike&Run.

La Skoda Green Challenge poate participa oricine. Cea mai indragita proba din concurs este tip stafeta pentru echipe din companii formate din 4 sau 2 membrii. Dar haideti sa le parcurgem impreuna si alegeti ce va place mai mult:

  • cursa de stafeta pentru 4 ciclisti este cea mai importanta proba a competitiei Skoda Green Challenge, un adevarat simbol al spiritului de echipa, dinamic si independent ce ne caracterizeaza;
  • stafeta pentru echipe formate din 2 ciclisti – sora mai mica a cursei pentru 4 ciclisti;
  • Bike & Run challenge – echipe formate din doi concurenti, dintre care unul pedaleaza, celalalt alearga, iar rolurile se pot schimba oricand si ori de cate ori doresc participantii;
  • 10k Challenge – daca rezistenta este punctul tau forte, daca te-ai antrenat si acum vrei sa arati ce poti, daca iti place sa alergi dar nu in sala sau in atmosfera poluata din mediul urban;
  • Junior Challenge: o cursa pentru cei mici. O cursa cu obstacole pe bicicleta. Gradul de dificultate este redus, iar accentul cade pe distractie.

Inscrierile sunt deja deschise si se pot face pana la 18 iunie.

Startul si finish-ul vor fi in fata Academiei de Politie, de langa Padurea Baneasa, iar traseul va urma potecile din padure. Totul se intampla intr-un cadru natural si deosebit tocmai pentru ca voi sa va puteti bucura din plin de atmosfera de concurs.

In editiile precedente, ŠKODA Green (Velo) Challenge a fost organizata ca o competitie de tip stafeta pentru angajatii din companiile mari si mici, care se inscriau in echipe de cate patru concurenti (categorii: masculin, feminin sau mixt). Fiecare echipa din concurs a avut de parcurs, intr-un timp limita de patru ore, un total de 40 de kilometri prin Padurea Baneasa.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.