Rexona pune ideeile în mișcare pentru a doua oară

Rexona te provoaca să FII: ACTIV și să intri în competiția IDEILOR: ÎN MIȘCARE!. Competiția aflată la a doua ediție îți oferă 2.000 de euro pentru a-ti transforma visul in realitate dacă demonstrezi că ești una dintre persoanele care fac lucrurile să se întâmple.

La ediția de anul trecut au fost înscrise aproape 130 de proiecte. Am participat inclusiv eu cu proiectul results.42km.ro. Câțtigătorul de anul trecut a fost Tiberiu Neagu, cu proiectul «Descopera Romania prin sporturi de aventura»,.

Premiile puse în joc la Rexona Ideei puse în mișcare

Proiectul câștigator va primi marele premiu de 2.000 de euro.
Locul doi va primi o brățară de monitorizare a activității fizice și produse Rexona pentru 6 luni.
Locul trei vor primi o brățară de monitorizare a activității fizice și promovarea proiectului timp de o lună pe pagina de Facebook Rexona.
Participanții clasați pe locurile 4-10 vor primi câte un set de produse Rexona.

Ce tipuri de proiecte poți propune

Aici este foarte simplu, poti propune orice proiec care se incadrează în una din cele 12 categorii: sport, eveniment, cultură, aventură, arte, extrem, joc, educatie, comunitate, hobby, călătorii și tehnologie.

Cum te poți înscrie

Trebuie să intri în aplicația dedicată de pe pagina de Facebook Rexona: IDEI: IN MISCARE și fii una dintre persoanele care își trăiesc pasiunea zi de zi și care lupta până la capăt pentru a-și vedea visul împlinit.

Proiectele se pot înscrie în perioada 7 – 26 noiembrie.
Pentru asta va trebui să completezi pe lângă datele tale următoarele informații despre proiectul tău: scurtă descriere, obiectiv, cum plănuiești să-ți pui ideea în mișcare.

formular-rexona-idei-puse-in-miscare

Cum va desemnat proiectul câștigător

În perioada 27 noiembrie – 8 decembrie trebuie să îți convingi prietenii să intre pe aplicația Facebook Rexona: IDEI: IN MISCARE și să te voteze.

Cele mai votate 10 proiecte intră în etapa de jurizare, 8-14 decembrie, unde Dani Oțil, Toma Coconea și Tiberiu Neagu vor desemna clasamentul ideilor câștigătoare.

Criteriile de selectare dupa care se va ghida juriul concursului sunt urmatoarele:
1. Originalitatea cauzei descrise în proiect
2.Impactul proiectului asupra participantului sau comunității câreia i se adresează proiectul (exemplu: susținerea unei activități sportive deosebite, participarea la un concurs regional sau internațional, etc)
3. determinarea participantului pentru susținerea în timp a proiectului său (exemplu: implicarea unei comunitati în susținerea proiectului său, dezvoltarea continuă a proiectului până acesta a devenit o traditie/un hobby/o pasiune).
4. proiectul / ideea trebuie să insumeze esența filosofiei și a stilului de viată Rexona

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.