Redirecționează 2% câtre Galantom și poți câștiga un loc la Maratonul Internațional București 2015

Dacă nu ai redirecționat până acum formularul 2% câtre un ONG, ar fi bine să te grâbești pentru că nu mai ai decât săptămâna asta. Totuși e și o parte bună dacă nu ai redirecționat până acum: poți să câștigi o înscriere la Maratonul Internațional București 2015 dacă redirecționezi 2% câtre Galantom. Detalii mai jos:

Saptamana aceasta este ultima in care mai puteti completa formularul 230 pentru redireactionarea a 2% din impozitul pe venit catre un proiect nonprofit. Mai multe detalii aici.

Galantom lanseaza o tombola prin care ofera 5 locuri la Maratonul International Bucuresti 2015 pentru cei care completeaza formularul 230 pentru a sustine platforma noastra. Vor fi alesi 5 castigatori, fiecare avand posibilitatea sa castige un loc la orice proba doreste. Daca te gandesti sa participi la proba de stafeta, vom acoperi costurile unui singur loc si nu pentru intreaga echipa. Poti pastra locul pentru tine sau il poti face cadou unui prieten pasionat de alergare.

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie in tombola?

1. Sa completezi formularul 230 in original. Il poti descarca precompletat cu datele noastre fiscale de aici. Detalii despre cum sa completezi formularul gasesti aici.

2. Sa depui formularul sau il trimiti prin curier intr-una din zilele din intervalul 19-24 Mai la sediul din Str. Sarmizegetusa nr. 4, et. 1, sector 3, Bucureşti, Telefon: 0721.765.383 (detalii si harta aici). Tot aici este si sediul Viitor Plus.

Poti depune formularul sau il poti trimite prin curier de MARTI pana VINERI intre orele 10.00 si 21.00 si SAMBATA si DUMINICA in intervalul 12.00 – 18.00.

3. Daca depui formularul/il trimiti prin curier pana Duminica 24 Mai, ora 18.00 in intervalul orar mentionat mai sus, esti inscris automat in tombola. Castigatorii vor fi anuntati pe 24 Mai la ora 20.00, pe blogul Galantom si pe pagina noastra de Facebook.

Te rugam, cand completezi formularul sa scrii si adresa ta de e-mail si numarul de telefon, ca sa putem comunica.

Iti multumim ca esti alaturi de noi si iti dorim mult succes!

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.