Puncte de hidratare mobila la Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon

Anul acesta la Raiffeisen Bank Bucharest Internaţional Marathon, am avut mai multe pălării. Prinţe ele şi coordonator voluntari pe bicicletă. Ideea super făină aparţine lui Marian Costache şi am pus-o în aplicare prima oară la Petrom Bucharest Internaţional Half Marathon.
Anul acesta Ro Club Maraton împreună cu partenerii de încredere MvCOM şi Isostar au avut pe traseu nici mai mult nici mai puţin decât 9 voluntari pe bicicletă.

Aş dori să mulţumesc în primul rând voluntarilor. Aşadar în ordinea numerelor de pe tricou:
Onea Andreea
Garleanu Adrian
Zaharia Sorin Petre
Ciobanu Octavian
Stefania Ferchedau
Zotă Elenă
Silvia Feraru
Saru Adela
Alexandru Gabriel

Ce părere aveţi de această facilitate?

V-au ajutat pe traseu? Cum credeţi că ar putea fi îmbunătăţită ideea?

Ştiţi ce ar fi frumos? Să le mulţumiţi într-un comentariu la acest articol. Ştiu că aţi făcut-o şi în cursa, dar cred că au făcut o treaba super făină şi merită să îi felicităm încă odată.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

11 Comments

  1. Va apreciem si multumim pentru ca ati fost alaturi de noi pe caldurile de azi! Daca va fi vreo cursa la care sa nu pot participa, ma voi inscrie si eu ca voluntar..azi am vazut cat de importanti sunteti!

  2. Multumim mult, ati fost de mare ajutor! Mai ales ca spre final, au fost puncte de sponge / hidratare ramase fara apa…

  3. Multumesc voluntarilor pe bicicleta care n-au fost de un real ajutor pe tot traseul cursei. Nici nu vreau sa ma gandesc ce simteau picioarele lor ce pedalau in timp ce cosul bicicletei erau plin ochi cu sticle de apa.

    MULTUMESC!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.