Privind catre 2011

Iata ca a mai depasit un an, unul in care am incercat sa ma tin cat mai ocupat si sa realizez ce mi-am propus. Eu cred ca mi-a iesit cat de cat, nu am atins toate punctele propuse anul trecut dar am realizat si altele in plus asa ca poate se compeseaza.

Am inceput in februarie cu un maraton de MTB iarna in parcul Trivale, si in martie am alergat cu Ro Club Maraton un maraton la Roma pentru imaginea Romaniei.

In aprilie am revenit la Ploiesti pentru Arges Spring Race, si incepem seria de maratoane montane in mai cu Maratonul Montan Moeciu ca peste 2 saptamani sa ma asez alaturi de o mare de oameni la startul celui mai mare maraton de MTB din tara: Prima Evadare 2010.

Luna iunie a fost destul de ocupata: 3 maratoane, 2 de sosea si unul de MTB.
5 iunie: Maraton Stockholm unde reusesc sa ating targetul pe maraton de sosea si sa alerg in 2h 50m 53s
Stockholm marathon - finish photo

12 iunie: Stafeta IronMan Oradea unde fac un record personal negativ de 3h 55 pe maraton.
Triatlon Oradea

19 iunie: Maraton Medieval Medias al doilea maraton MTB pe ploaie/noroi in 2010.

Luna iulie este si ea un pic aglomerata cu maratonul Bucegi 7500 unde impreuna cu Oana Badea luam startul in echipa “La Schtroumpfette & Rêveur” insa avem ghinion si abandonam dar reusesc sa il cu Daniel Musat.
Finish maraton Bugegi 7500

Iar la sfarsitul lunii reusesc o clasare nesperata, locul 3 la categoria de varsta la Maratonul montan Ciucas. O onoare sa stau langa asemenea alergatori pe acelasi podium.
Podium Ciucas Trail Running

Luna august era rezervata pentru o competitie aparte “Carpathian Adventure“, si am reusit sa formam o echipa si anul asta. Getica 2 in care a acceptat sa alerge alaturi de noi Alina Trofin. Am fost increzatori si am tras cat am putut de noi pana la un punct unde a trebuit sa abandonam.

Desi septembrie trebuia sa fie o luna linistita, nu a fost sa fie deloc asa, si ma bucur ca nu a fost. A inceput cu un cadou extraordinar de ziua mea: un salt cu parasuta (tnx Oana)

A continuat cu anuntarea unui proiect foarte drag mie: 42 pentru o sansa si un apel pentru donatii: alerg descult pentru o sansa

Spre sfarsitul lunii in ideea de a promova 42 pentru o sansa, particip in echipa blogerilor la Mamaia Triathlon Chalenge (ms Bogdan pentru invitatie)
Echipa Blogerilor la Mamaia Triatlon Challenge

Luna octombrie a fost deasemenea destul de plina, si am inceput cu Maratonul Piatra Craiului, si am continuat cu evenimentul principal de la 42 pentru o sansa, maratonul International Bucuresti.
Sfarsitul lunii l-am alergat la Maratonul de la Atena impreuna cu aproximativ 30 de colegi din Ro Club Maraton.
Din pacate am fost cam lenes si nu am scris nimic despre aceste evenimente 🙁

Sfarsitul anului a fost mai relaxant, insa nu am stat degeaba, am lucrat impreuna cu echipa de soc de la Ro Club Maraton sa punem la punct primul concurs al anului 2011: Semi Maratonul Gerar. Aveti grija ca sunt locuri limitate asa ca nu stati prea mult pe ganduri.

Concluzii 2010

Pentru mine a fost un an foarte frumos in care am realizat (zic eu) destul de multe, pe langa cele enumerate mai sus am reusit sa ma apuc (cat de cat) de escalda, mi-am schimbat jobul (schimbarea e de multe ori un lucru bun) si chiar daca am scapat doua task-uri din ce mi-am propus (invatarea python si o echipa noua la Carpathian Adventure) sunt multumit de acest an :D.
Multumesc tuturor care m-au ajutat la atingerea succeselor de mai sus.

Ce imi propun pentru 2011

In primul rand sa continui sa alerg maratoane de sosea, de munte si MTB dar nu mai dau numere ca nu mi se mai pare motivant si nici nu fac un target din numarul lor. Pot spune ca 2011 incepe cu Limassol in februarie si Roma in martie.
– participarea la Trans Romania Run, detalii in link
– La Schtroumpfette & Rêveur sa termine Bucegu 7500 (asta o sa fie dificil dupa Trans Romania)
– Finish Carpathian Adventure la avansati
– un triatlon (cat de mic, da sa fie ;)))
– sa invat python (daca am fost lenes in 2010)

Cam atat ca ajunge :D, ar mai fi inca vreo doua, dar alea sunt secret si le voi dezvalui la momentul potrivit.

Va urez sarbatori fericite si multe sucesuri in 2011.