[pre-info] Postavaru Night, Poiana Brasov 2011

Pentru cei care inca nu s-au decis ce sa faca in weekend va reamintesc ca sambata 5 martie se desfasoara Postavaru Night in Poiana Brasov. Nu am mai fost niciodata (sa imi fie rusine) dar sambata o sa spun prezent. Abia astept, o sa fie fun o alergare la lumina frontalei.
Din ce am vazut o sa vina foarte multa lume, ocazie numai buna de reintalnire cu prietenii de munte, depanat amintiri si noutati.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul lor: postavarunight.blogspot.com

Mai jos aveti un extras despre desfasurare:

Planul de bataie este urmatorul: inscrierile au loc intre 17.30 si 18.50 la clubul Rossignol din Poiana Brasov, apoi la 19.00 se va da startul pe Drumul Rosu pana in Poiana Ruia, de aici stanga pe Express pana la statia superioara la Cabina Mica. Daca vremea ne permite sosirea va fi pe varf.
Ceai cald, talangi si incurajari pentru cei care vin mai pe urma si apoi fuga la cabana.
Cum care cabana?
POSTAVARU – cabana de poveste… cu gazde primitoare, ce ne asteapta mereu cu inima si cu bratele deschise… cu jaratec sub podele…dar ce spun, stiti voi mai bine cum este…
Anul asta tanti Neli ne pregateste un gulas ca la mama acasa!!!

Ca de obicei ne bucuram de sprijinul prietenilor nostrii de la Cabana Postavaru, Buff, Elan Skis, Sponser Sport Food, Rossignol Contour skins; al partenerilor: SKV – sectiunea Brasov, Ana Hotels, Salvamontul Judetean Brasov, Asociatia de Ecoturism din Romania, FRAE, ANSMR si al partenerilor media: alpinet org, carpati.org, jurnalul national, televiziunea targu mures, sport klub tv, sport total fm

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.