O poveste …

Era odata un baiat nascut cu o grava maladie. O maladie pentru care nu exista un leac. Avea 17 ani, dar putea muri in orice moment. Traia in casa lui sub asistenta permanenta a mamei sale.

Obosit de stat in casa, a decis sa iasa macar o data. Ceruse permisiunea mamei sale.Ea a acceptat.
Mergand prin cartierul sau,se uita pe la magazine. Trecand pe langa un magazin de muzica ,privi prin vitrina ,si observa prezenta unei tinere fete, de varsta lui. A fost dragoste la prima vedere.

Deschise usa si intra ,privind la nimic altceva decat la fata. Apropiindu-se incet,sosi la tejgheaua unde era fata. Ea il privi si ii spuse surazand:

“Pot sa te ajut?”

In timpul acesta el gandea ca acela era cel mai frumos zambet pe care l-a vazut in viata sa. Simte a impulsul de a o saruta. Balbaindu-se ii spuse:

” Da ……..hmmmmmmm……….. ummmmmm. Mi-ar placea sa cumpar un CD.”

Fara sa se gandeasca,prinde primul CD pe care il vede si ii da banii.

“Vrei sa ti-l impachetez ?”

-intreaba fata zambind din nou. El ii raspunse ca da.
Incetisor, ea merse in magazie, si se intoarse cu pachetul si i-l da baiatului. El il ia si iese din magazin.

Se intoarse acasa, si din acea zi, mergea la acel magazin in fiecare zi sa cumpere un CD. Fata il impacheta mereu, iar el se intorcea acasa si il baga in sertar. El era prea timid pentru a o invita in oras si de cate ori incerca ,nu reusea niciodata.

Mama lui a aflat de aceasta situatie si il incuraja sa incerce…….. asadar in ziua urmatoare el isi luase curaj si se duse la magazin. Ca in toate celelalte zile……isi cumpara un CD, si ca intotdeauana ea il impacheta .El a luat CD -ul si in momentul in care fata era distrata, a pus repede o foaie cu numarul lui de telefon pe tejghea, apoi a iesit in fuga din magazin.

Dringggggggg.

Mama lui raspunde la telefon. “Alo?????”. Era fata, ce intreba de fiul ei. Mama indurerata a inceput sa planga in timp ce zicea:

“Nu stii ? …. a murit ieri”.

A fost o tacere indelungata intrerupta de plansul mamei. Mai tarziu mama lui a intrat in camera fiului pentru a si-l aminti.Decise de a incepe sa se uite prin lucrurile lui. Deschise sertarul si cu mare suprindere gasise un munte se CD-uri impachetate. Nu era nici macar unul deschis. A cuprins-o curiozitatea, vazand atatea si nu putu rezista: a luat un CD si s-a asezat pe pat, uitandu-se.

Cand un bilet iese din pachetul din plastic……… Mama l-a luat pentru a-l citi; scria:

“Esti frumos ! Ai vrea sa iesi cu mine? Te iubesc ………… Sofia.”

Mama emotionata deschise si alte CD uri si gasise si alte bilete; pe toate scria acelasi lucru.

MORALA:

Asta e viata. Nu astepta prea mult pentru a-i spune cuiva special ceea ce simti. Spune- i astazi. Maine va putea fi prea tarziu.
Acest mesaj a fost scris pentru a te face sa se reflectezi asupra acestor lucruri.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.