Neseriozitate la American Experience

din nou firma american experience se tine de renumele sau.

Anul trecut sm plecat cu ei … si dupa cateva inceidente minore care nu au rosul sa le mai mentionez .. am ajuns un state … unde surpriza … jobul pe care mi l-au promis in Romania nu mai era. Am plecat din romania pentru houseman la un hotel din florida in schimb am ajuns sa fiu aproape de sclav la un contractor … stiu ca suna dur, dar iata situatia mea :
– lucram pentru un contractor care m-a plasat la un restaurant unde a spus ca o sa primesc doar tips, care erau in medie de 40$/zi, mai tarziu am aflat ca el lua 7$/ora de la restaurant pentru mine
– plateam 360$/luna pentru o casa in care statea 16 oameni, 4 in camera
– dormeam 4 ore pe noapte … drumul inainte si de la servici dura cam 1 ora si 20 de min dus si la fel la intors … plus un 2 ore de asteptat contractorul sa vina sa ne ia in fiecare seara
– dormeam pe saltele de aer
– plateam 200$/luna la trasport cu o dubita

astfel timp de o luna am castigat destul de mult cat sa raman fara nici un ban.

Raspunsul celor de la american experience dupa ce le-am trimis un mail cu situatia mea :
“Trimite-ne mai multe detalii ” ????
ce detalii vreti … inaltimea saltelei ????

Anul asta printr-o introsatura a sorti am ajuns din nou la ei … de data asta cu self placement … sperand ca de data asta “profesionalismul” lor nu ma va putea afecta. Si m-am inselat inca o data.

Am bilet de avion deja platit pe data de 11 iunie.
si ei inca nu m-au programat la ambasada. urmatoarea data cand voi putea merge daca se tin de cuvant ar fi 8 iunie … deci oricum nu voi putea sa plec pentru ca trebuie sa astept pasaportul.

Managerul restaurantului unde am contractul imi va da postul altcuiva daca nu ajung pana pe data de 14 iunie … si casa pe care o are pentru angajati.

Asa ca felicitari AMERICAN EXPERIENCE …. o dati din rau in mai rau. Si ne vedem la prezentarea de anul viitor.

Voi fi tipul din primul rand care nu va va lasa sa va tineti prezentarea.

<strong>Later Update ( 14 iunie 2007 ) :</strong>
Dupa lupte seculare mi-a ajuns si DS-ul din america, probabil l-au trimis prin cineva care facea inconjurul lumii pe jos, defapt si asa cred ca ajungea mai repede.
Am pierdut normal biletul ala de avion, a trebuit sa mai dau 200$ ca sa imi modific data plecarii de pe bilet, jobul o sa vad cand ajung acolo ce mai e si cu el, de casa … ce sa zic, am auzit ca la Walmart corturile sunt ieftine ;).

Sunt programat la ambasada pe 22 iunie si plec pe 27, sper sa reusesc sa recuperez cumva timpul pierdut.
Insa sunt decis ca la anul sa strang destule semnaturi ale studentilor pentru a convinge decanul facultatii sa nu aprobe prezentarea AE in facultatea mea.

Din curiozitate am dat un search pe google dupa work &amp; travel forum. Si rezultatele au fost destul de consecvente, peste tot probleme cu acest program, si ce e si mai interesant in proportie de 100% ( poate exagerez, dar asta e valabil la ce am gasit eu ) firma responsabila a fost AE. Tot felul de probleme :
– intarzieri cu DS-ul
– probleme cu jobul
– persoane care au plati pentru special si nu mai au jobul pentru care au aplicat, si au fost mutati in alta locatie la mama naibii.
– o persoana a avut de 3 ori gresit DS-ul, ultima oara fiind o litera din nume , i din a in loc de i din i, si neavand timp sa mai astepte alt DS a mers asa la ambasada.

Speranta mea e ca aceste probleme sa fie “promovate” mai departe de victimile AE. si poate la anul voi gasi pe forumuri alte probleme gen : cum o sa ma distrez cat mai bine in State

SPOR