Motivaţia de luni – Intr-o zi

Într-o zi nu există. Ne prindem de multe ori în această iluzie a “într-o zi o să …” şi ziua aia nu mai vine. În această cutie magică de dorinţe băgăm de multe ori până şi antrenamentele pentru cursa la care ne-am înscris deja.

Mâine o să mă apuc serios de antrenamente.
Săptămâna viitoare o să fac n-şpe kilometri.
De luni o să merg la înot.

Ultima este a mea :-p

Va propun ca săptămâna asta să nu mai spunem într-o zi, mâine, săptămâna viitoare, hai să începem de azi, de acum. Da chiar acum. E normal că nu poţi să pleci poate chiar acum la alergat sau la bicicletă. Dar hai să facem ceva că să ne “obligăm” să începem de azi:
– amână întâlnirea care era programată pentru diseară şi fă antrenamentul pe care l-ai tot amânat
– anunţă oameni că diseară te apuci de treabă (fă un pariu dacă crezi că te ajută) – stabileşte clar ora, unde şi cât o să alergi,bicicleşti, înoţi.

Eu mi-am pregătit rucsacul pentru bazin şi după o întâlnire de la 12, merg direct la bazin. Promit!

Felicitări participanţilor de la 7500!

Indiferent pe ce poziţie aţi terminat sau cât aţi reuşit să parcurgeţi din traseu meritaţi felicitările din plin! Pentru că aţi spus DA acestei provocări şi aţi dat tot ce aţi putut. Iar dacă astăzi vă gândiţi să reveniţi şi la anul (la finish stiu că aţi jurat că nu mai vreţi) sunteţi cu adevărat MARI!

Tu ce ţi-ai propus într-o zi?

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

One comment

  1. Bravo Gabi, trebuie sa fii un pic fixist uneori. Eu m-am apucat de inot cu instructor pe data de 21 Decembrie. Cand m-am dus la bazin sa intreb de instructor si de o prima ora, am vb cu un tip de acolo care m-a intrebat de ce nu ma apuc din ianuarie ca ei oricum intra in concediu de pe 22 si apoi sala e inchisa multe zile. I-am zis ca nu se poate, trebuie sa ma apuc de inot in acea saptamana pentru ca mi-am promis si pentru ca pana in Ianuarie sigur ma razgandesc, sau ma imolnavesc, sau ma lenevesc, sau sau … 7 luni mai tarziu iata ca merg la concursuri de inot …
    Bafta astazi de la 12 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.