Mio Technology şi SkirtBike caută artiști GPS

Dacă ai un spirit de artist și cauți o nouă “pânză” Mio Technology şi SkirtBike te provoacă să desenezi cu GPS-ul și bicicleta pe harta orașului. Cel mai bun desen va fi premiat cu un computer pentru bicicletă, Mio Cyclo 105.

Ai la dispoziție perioada 24 mai – 5 iunie pentru a planifica, realiza și trimite cel mai frumos desen. Poți folosi orice dispozitiv cu tracking GPS sau telefonul cu o aplicație specială instalată (Strava, Endomondo, RunKeeper etc.).

Pentru rezultate mai bune e recomandat să îți faci un plan de acasă schițând în prealabil un traseu pe Google Maps sau Bikemap, iar dacă ai nevoie de inspirație poți să încerci gpsdoodles.com sau gpsdrawing.com

Cum participi

Trimite printr-un comentariu la postarea de pe blogul skirtbike.ro imaginea traseului tău și linkul către el, așa cum a fost înregistrat de aplicația de tracking (ambele sunt obligatorii).
Termen limită: 7 iunie, ora 20.00

Câștigătorul va fi anunțat pe data de 8 iunie în urma deciziei juriului format din doi reprezentanți Mio și un reprezentant SkirtBike care vor alege cea mai reușită imagine.

Mult succes!

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.