Maratonist la orice vârsta – Apariţie Men’s Health august 2013

Articolul ce încheie noul numărul Men’s Health se numeşte Maratonist la orice vârstă şi prezintă 4 maratonişti în grupele de vârstă 20, 30, 40 şi 50. Ghici cine este la 20 😀 (mulţumesc George Gurescu pentru articol şi Manole Sava pentru poze). Sau mai exact cine încă mai este :)). Acum patru ani, prin 2009, Şerban Damian îmi propunea să apar în revista Men’s Health într-un articol similar, tot la grupa de 20 ani. Dacă cineva mai are invitaţii similare vă rog să le faceţi cât mai repede ca mai am un an şi nouă zile până schimb grupa :))

Acum trecând peste glumă chiar mă bucur că Men’s Health a acordat o atenţie deosebită sportului în acest număr și mai ales sportului de amatori. Puteau foarte bine să aleagă două trei mondenităţi ce au participat la maraton pentru articol. Cum ar fi mers un Mircea Badea în locul nostru. Altfel se vindea :)).

Aşa nu pot decăt să mă bucur că închid revista începută cu Wolverine.

DSC03159

Când vorbeam de faptul că numărul acesta acordă o atenţie deosebită sportului de amatori nu mă refeream doar la articolul despre maraton ci şi la faptul că face reclamă la două evenimente mari de amatori:

La faptul că are un articol detaliat cu Alex Ciocan despre tipuri de biciclete:

DSC03167

Iar cei cu ambiţii mari găsesc câteva sfaturi despre cum să câștigi o cursă de alergare ;))

DSC03170

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.