Mai ai doar câteva zile să obții număr personalizat la Wings for Life World Run

Despre Wings for Life World Run nu cred că trebuie sa fac o introducere. Dacă nu ai participat întreabă prietenii care au participat anul trecut și sigur te vor convinge sa nu mai lipsesti anul ăsta. Și ar fi bine să o faci până pe 15 martie, pentru că astfel vei beneficia de numărul de alergare personalizat.

Numărul personalizat nu te va ajuta poate fizic să alergi mai repede, dar psihic poate fi o chestie faina 😀 Te poți simți ca un mic kenian având numele pe număr.

P-20150218-00054_News

În plus, partea frumoasă cand ai numele de pe număr este că e posibil să primești încurajări de pe margine cu numele tău. Dacă ai uitat că ai numele pe număr s-ar putea să ai un moment de WTF, cum îmi știe numele. Deși anul trecut, având în vedere traseul, aveam un pic de emoții la ce fel de încurajări vor fi de pe margine, vă pot spune că au fost foarte pozitive. Acum chiar nu glumesc, mulți oameni de pe traseu au ieșit la poartă să încurajeze alergătorii. Aproape aș putea spune că lumea din afara Bucureștiului apreciază și încurajează mai bine evenimentele sportive decât cei din București.

Iar pentru colecționarii de numere, numele pe el îi dă o valoare specială. Cel puțin așa este în cazul meu 🙂

Spor la înscriere!

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.