Karaoke pentru o înscriere la Maratonul Bucegilor

Acum ceva vreme vă lansam un concurs în care să spuneți ce melodie vă place pentru a cîstiga o înscriere la Maratonul Transilvaniei. Ei bine acum vă lansez o provocare: Karaoke.

Au fost destule situații în care am trecut pe lângă alergători ce cântă în cursă, fie că trăiesc melodia ce o ascultă, și-au uitat MP3-ul acasă sau poate că nu au nevoie de el. Dacă te simți cu musca pe căciulă am vrea să te vedem la “microfon”.

Așadar aștept până duminică 29 iunie ora 23:59 în secțiunea de comentarii de mai jos cu un link câtre un video pe youtube, vimeo, facebook sau orice site dorești în care ne cânți melodia preferată.

Stai liniștit, nu se punctează talentul vocal sau interpretarea artistică. O să selectăm câștigătorul prin tragere la sorți dintre înscrierile eligibile (clipul trebuie să fie mai lung de 1:00 și să aibe in titlu “Concurs Maratonul Bucegilor”).

Evenimentul

maratonul bucegilor_imagine noua

Pe 26 şi 27 iulie, Padina Fest şi smartatletic organizează Maratonului Bucegilor pe Platoul Padina, Munţii Bucegi.

Ediţia a IV-a a Maratonului Bucegilor va avea două probe independente, Trail Running şi MTB Cross-country, dedicate pasionaţilor de sporturi de anduranţă, entuziaştilor şi competitorilor experimentaţi. Fiecare probă beneficiază de două trasee – lung şi scurt.

Ziua de sâmbătă, 26 iulie este dedicată probei de Trail Running cesurprinde prin noul traseu lung (26km, 1010m diferenţă de nivel) şi un traseu scurt (16km, 690m diferenţă de nivel).

Partea comună a traseelor poartă concurenţii pe Valea Ialomiţei pe lângă Peştera Ialomiței, schitul Peştera, bifurcându-se apoi în dreptul Hotelului Peștera. Traseul lung va continua spre vârfurile Găvanele, Bucura şi cu sufletul la gură până la Cabana Omu. Coborârea se va face urmând traseul de iarnă prin Șaua Cerbului spre Șaua Şugărilor, Sfinx şi Cabana Babele.
Traseul scurt urcă de la Hotel Peştera spre Cabana Babele, punctul de întalnire al traseelor. Coborârea comună urmărește traseul turistic de la Cabana Piatra Arsă.

Duminică, 27 iulie, proba de MTB Cross-country păstrează traseul lung (38km, 1030m diferenţă de nivel) ce trece pe lângă numeroase obiective turistice din Munţii Bucegi: Lacul Bolboci, Șaua Dichiului, Babele, Sfinxul, Valea Dorului, Piatra Arsă, Cerdacul şi Pestera.
Noutatea probei de MTB este traseul scurt (29km, 790) care nu va mai parcurge urcarea până la Babele şi coborarea pe la Piatra Arsă.

Înscrierile la Maratonul Bucegilor se pot face online pe site-ul padinafest.ro/inscrieri/.

Detalii, noutăţi şi surprize pe site-ul oficial padinafest.ro/maratonul-bucegilor/ şi pagina de facebook a evenimentului http://goo.gl/YmbKjF.

Maratonul Bucegilor este integrat într-un festival de 5 zile dedicat muntelui. Padina Fest te va surprinde cu a V-a ediție între 23 iulie şi 27 iulie 2014 prin activităţi montane, workshopuri, concerte şi întreceri sportive chiar în mijlocul naturii.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.