Isostar te trimite la Paris, Maraton Paris

Anul încă nu s-a încheiat dar Isostar lansează o nouă provocare pentru 2015. Binențeles una sportivă.

Isostar aniversează în 2014 cinci ani de prezență continuă pe piața romanească cu o noua promoție dedicată tuturor iubitorilor de mișcare. După ce în vara fanii ciclismului au avut șansa să participe la cea mai mare competiție de amatori din Europa, pe urmele cicliștilor din Turul Frantei – Etape du Tour, este rândul alergătorilor de anduranță să fie recompensați cu un premiu inedit – Pastele in alergare la Paris!

În perioada 15 decembrie 2014 – 8 februarie 2015, indiferent de sportul practicat sau nivelul de performanță, orice cumpărator al produselor Isostar în valoare minima de 30 lei, TVA inclus, pe un singur bon de casă/factură se poate înscrie pe site-ul http://provocarea.isostar.com.ro sau prin aplicația disponibilă pe facebook.com/Isostar.Romania și intră în cursă pentru cele 240 de premii constand în accesorii Isostar (bidoane multisport, tricouri, prosoape) sau Marele Premiu – un sejur în doi cu cheltuieli incluse la Marathon de Paris, 12 aprilie 2015, Franța. Regulamentul promoției poate fi consultat în mod gratuit pe pagina web a campaniei.

Câștigătorul Marelui Premiu al promoției “Alearga de Paste la Paris cu Isostar” va avea astfel șansa ca, împreună cu un prieten, să participe la unul dintre cele mai impresionante evenimente de maraton în lume. Maraton Paris, aflat în 2015 la a 39-a editie, este una dintre cele mai longevive competiții de gen, atragând din 1976 încoace, an de an, un numar impresionant de alergători. În 2015 sunt asteptați la start peste 50.000 de alergători de maraton din întreaga lume. De altfel, înscrierile în competiție au fost epuizate înca de la inceputul lunii Decembrie 2014. Maraton Paris a fost deschis anul acesta de câtre atletul etiopian Kenenisa Bekele, triplu campion olimpic. Numeroase alte vedete maratoniste vor fi prezente și în 2015 pentru a parcurge în alergare împreună cu participanții la eveniment peste 1,632,524 km, adică de peste 41 de ori circumferința Pământului.​

key visual

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.