Invitatie la Podcast Primul Maraton Ep#2

Sper că va plăcut primul episod al podcastului Primul Maraton şi va asteptamu drag să fiţi alături de noi la un nou episod. Aşa cum am promis îl vom înregistră la două săptămâni, asta înseamnă marţi 11 decembrie, la ora 20:00.

Dacă nu ai apucat să asculţi episodul trecut poţi citi despre ce am vorbit dar şi asculta întreg podcastul pe site-ul Primul Maraton.

În aceast nou episod vom vorbi despre cum îţi alegi ritmul de alergare în antrenamente sau în curse : după puls, după timpul din cursele trecute, după instinct (run by feel). Desigur că mai sunt şi alte metode: după horoscop, după alergătorul din faţă sau după iepuraşi (cei de cursă sau cei de revistă). De dată asta însă ne vom rezuma doar la primele 3 metode. Ca garnitură vom povesti de la ce vin prescurtările: THR, RPE etc, cine este un nene Karvonen şi de ce ne-ar interesa.

La fel că dată trecută ne puteţi urmări live pe eventul de pe Google Plus unde va fi un clip Youtube live. Cu un click pe el veţi ajunge în pagina clipului unde ne puteţi trimite întrebări chiar în timpul înregistrării. Vom încerca să le urmărim pe toate şi pe cât posibil să le şi răspundem în direct.

Va aşteptam cu drag!

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.