Invitație la culoare și bucurie pe malul mării – The Color Run Mamaia

The Color Run, este o cursă extrem de faină, una unde miza este să te distrezi și eventual să aduni cât mai multă pudră colorată pe tine ;))

După prima cursă euforică în culori din România, cea din București, caravana The Color Run a trecut prin Cluj și weekend-ul acesta maratonul de culoare aterizează la malul mării in Mamaia, pentru o cursă plină de veselie și pudră multicoloră.

Cei 4000 de alergători colorați din București de pe 26 aprilie din Parcul Tineretului au predat ștafetă colorată clujenilor. Pe 13 iulie, în Piața Unirii, din Cluj-Napoca aproximatv 1500 de participanți au luat parte la a doua ediție a The Color Run Romania. .

În toiul verii, pe 26 iulie, The Color Run transformă stațiunea Mamaia în curcubeu. Va fi un traseu special, în apropierea mării, chiar lângă una dintre cele mai îndrăgite plaje din Mamaia. În vara aceasta, nu doar te bronzezi, te și colorezi.

Start

La The Color Run nu contează să ajungi primul la finish, cronometrul e oprit. Primează distracția nebună de pe traseul de 5 kilometri în cadrul căruia participanții vor fi colorați la fiecare kilometru parcurs. Câștigători vor fi toți cei care vor lua parte la eveniment.

Explozia de culoare și bucurie, chipurile colorate, petrecerea electrizanta de la finalul cursei, voia bună și energia pozitivă formează marele premiu al tuturor: o experiență memorabilă.

Pentru a se bucura de efectul The Color Run, este obligatoriu ca participanții să înceapă cursă în haine albe. Până la finish, culorile își vor alege locurile potrivite pe îmbrăcămintea lor.

Faces

Debutul cursei colorate a avut loc în ianuarie 2012, an în care au fost organizate 50 de evenimente cu peste 600.000 de participanți, iar în 2013 numărul curselor colorate s-a dublat! Din 2014, The Color Run a ajuns și în România!

The Color Run colorează vară tuturor celor dornici de distracție, sport și voie bună. Fie că veți veni cu prietenii, cu colegii sau în familie, pe 13 iulie, la Cluj-Napoca sau pe 26 iulie, în Mamaia, „The happiest 5K on the planet” e alegerea perfectă deoarece promovează trei valori către care tindem cu toții: sănătatea, bucuria si originalitatea.

The Color Run România susține cauzele sociale, respectiv proiectul social Grow – proiect dezvoltat de Școala de Valori.

Color-Explosion

Înscrierile se pot face pe site-ul oficial The Color Run România, iar pagina de Facebook oferă poze, video şi ultimele informații despre eveniment.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

2 Comments

  1. Sunt in vacanta la Mamaia si vreau sa particip la acest maraton dar nu stiu la ce ora incepe si unde este punctul de plecare.

    va multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.