Inteligenta artificiala in php

Oameni au fost dintotdeauna facinatii cu Inteligenta artificiala. Inteligenta artificiala Online, cunoscuta sub numele de Bots, este cateodata comparata cu “mama” inteligentei artificiale online, A.L.I.C.E. acronim de la “Artificial Linguistic Internet Computer Entity” sau pe romaneste “Entitate Lingvistica Artificiala pe Internet Computer” ( suna cam din topor in romana ) , A.L.I.C.E este un bot dezvoltat la mijlocul anilor 90 si este capabil sa tina o conversatie inteligenta, si sa dea raspunsuri relevante.

A.L.I.C.E. si variatii ale ei, raspund la limbajul AIML (Artificial Intelligence Markup Language) pentru a primi instructiuni despre cum gandesc. Exista cateva implementari ale acestui bot in diverse libaje ca Java, Ruby, Perl, Python, etc, si exita unul chiar si in PHP numit Program E.

Program E

Program E este o platforma pentru a rula roboti de inteligenta artificiala. Este scris in PHP si foloseste MySQL ca baza de date. Program E ruleaza boti care au fost scrisi in Artificial Intelligence Markup Language sau AIML.

Paul Rydell a fost autorul original al Program E. De lansarea lui initiala, proiectul a fost dezvoltat in continuare de Anne Kootstra and Icomsec. Poti sa downloadezi Program E de pe Sourceforge

Iti urez Chat de calitate cu A. L. I. C. E.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

2 Comments

  1. studiezi acest domeniu ? esti interesat de el ? as vrea sa stiu cum te descurci, eu tot sunt interesat de acest domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.