[info] Semimaraton Piatra Mare – 2011


[Sursa foto]

Iata ca incep si concursurile montane. Pe 19 februarie 2011 Societatea Carpatina Ardeleana, filiala Covasna în parteneriat cu SCA Săcele organizeaza Semimaratonul „Piatra Mare” cu schiuri de tură şi trekking.

In imaginea de mai sus e startul de anul trecut, acum nu prea pare ca a fost zapada nici anul trecut, dar cine stie poate se intoarce pana pe 19 februarie.

Traseul are o lungime de 14 km cu o diferenta de nivel la urcare, cat şi la coborare de 930 m, si o înclinaţie de max. 45 grade.

Traseul la urcare se va desfasura pe drumul marcat cu banda galbena spre Canionul Sapte Scari, cu ocolirea acestuia (punct rosu) pana la cabana. La coborare se va urma Drumul Familiar, marcat cu banda rosie, inapoi la bariera de la Dambul Morii.

Concurenţii trebuie să aibă peste 18 ani.

Startul va fi de la bariera Dâmbul Morii, la ora 10,00. Înscrierea se face pe loc, de la ora 9,00.

Taxa de participare: 25 RON, care conţin premiile. Participanţii concursurilor anterioare, organizate de noi, care posedă cardul de fidelitate, beneficiază 5 RON reducere la înscriere.
Atenţie! Concurenţii vor participa la o tombolă, dintre care vor fi extrase trei premii (câte unul pt persoană). Deci posibilitatea câştigării unuia dintre premii aparţine oricărui participant (indiferent de clasament).

Ma multe informatii puteti gasii pe anuntul de pe carpati.org sau la organizatori:
– Szilagyi Peter: 0745-970985
– Gaspar Laszlo Zsolt: 0745-058179, e-mail: [email protected]

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.