Hai să construim cel mai mare brad – GalanTree

În luna decembrie încercăm să lansăm o tradiție, să creștem cel mai mare brad Galantree. Nu știm dacă e cel mai ecologic brad, dar e cu siguranță bradul prin care poți susține platforma Galantom astfel încât să putem oferi acest instrument gratuit pentru ONG-uri, iar oamenii de bine să se poate implica în continuare cu ușurință în susținerea cauzelor dragi. 

Am lansat Galantree în 2017 și încercăm să îl creștem cât mai mult în fiecare an din donații, în perioada Crăciunului. Fiecare donație pentru Galantom îți oferă bucuria adăugării unei ramuri adăugate în brad.  

Anul acesta bradul are niște ramuri noi superbe! Ele au fost realizate de 6 ilustratori care ne-au darui niște super ilustrații pe care voi le puteți alege atunci când donați pe sustine.galantom.ro. Cei 6 sunt: Alexia Udriște, Mura (Ana Fornoga), Andrei Popa, Tuan Nini, Yanna Zosmer, Diana Barbu. 

Anul acesta la Galantom, platforma românească de fundraising peer-to-peer, a depășit pragul de 11 milioane de lei donați către peste 245 ONG-uri din domenii diferite de activitate. Din 2013 până în prezent, peste 8000 de galantomi (fundraiseri voluntari) s-au implicat pe platformă, reușind împreună să atragă peste 83.000 de donații

Pentru a păstra gratuit platforma Galantom pentru ONG-uri avem nevoie de susținerea ta.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.