Am inceput sa descopar din ce in ce mai multe filme artistice sau documentare, majoritatea chiar mi-au placut, asa ca m-am gandit sa va impartasesc si voua pe masura ce le urmaresc. Incepe astazi cu un film artistic.

Saint Ralph e o comedie lansata in 2005 despre aventura lui Ralph Walker, un copil de 14 ani care cauta un miracol prin care sa isi trezeasca mama din coma. Desi la inceput este obligat sa se alature echipei de alergare cross country, in timp ajunge la concluzia ca alergand si castigand maratonul de la Boston ar fi o minune prin care ar putea sa isi salveze mama.


Nu sunt foarte multe filme artisitice despre alergare, care sa te faca sa te gandesti sa iesi la alergat, dar pentru mine acesta este unul dintre ele.

Partea despre alergare este destul de bine descrisa, si chiar urmareste multe aspecte ale antrenamentului pentru un maraton. Acest lucru am inteles ca se datoreaza mult si scenaristului si regizorului Michael McGowan, un fost maratonist, castigator al Detroid Marathon (2:18:11).

Nu cred ca v-am convins prea tare sa cautati acest film asa ca mai jos aveti trailerul pentru acest film.