[film] Saint Ralph

Am inceput sa descopar din ce in ce mai multe filme artistice sau documentare, majoritatea chiar mi-au placut, asa ca m-am gandit sa va impartasesc si voua pe masura ce le urmaresc. Incepe astazi cu un film artistic.

Saint Ralph e o comedie lansata in 2005 despre aventura lui Ralph Walker, un copil de 14 ani care cauta un miracol prin care sa isi trezeasca mama din coma. Desi la inceput este obligat sa se alature echipei de alergare cross country, in timp ajunge la concluzia ca alergand si castigand maratonul de la Boston ar fi o minune prin care ar putea sa isi salveze mama.


Nu sunt foarte multe filme artisitice despre alergare, care sa te faca sa te gandesti sa iesi la alergat, dar pentru mine acesta este unul dintre ele.

Partea despre alergare este destul de bine descrisa, si chiar urmareste multe aspecte ale antrenamentului pentru un maraton. Acest lucru am inteles ca se datoreaza mult si scenaristului si regizorului Michael McGowan, un fost maratonist, castigator al Detroid Marathon (2:18:11).

Nu cred ca v-am convins prea tare sa cautati acest film asa ca mai jos aveti trailerul pentru acest film.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

2 Comments

 1. Am tras filmul, multumesc frumos pentru recomandare. Mai astept articole in care sunt recomandate documentare si filme artistice legate de alergare, bicicleta, inot, trekking :). Apropo vii la triatlonul de la Tusnad? Mi-ar placea sa facem cunostiinta.

  • Salutare,

   Sper sa iti placa filmul. Din pacate nu cred ca o sa ajung, imi propusesem sa imi perfectionez inotul in iarna asta dar nu am reusit sa ajung la bazin :(.
   Asa ca anul asta cred ca raman tot la maraton, poate mai vin la triatlon la o stafeta 😀

   Poate vii tu la ecomaraton la moeciu 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.