Fii original cu un tricou cool

Nu stiu cam ce fel de tricouri va plac insa mie imi plac foarte mult cele cu mesaje funny, mi se par pe langa amuzante si originale, mult mai originale decat alea cu “puta madre” sau mai stiu eu care.

Acuma a cam trecut vara, insa te poti pregati de pe acuma cu tricoul pentru la anul :)), sau cum oricum anotimpurile s-au dus dracului mai ai timp sa le porti si anul asta. Nu prea sunt tricouri de purtat oricand, de exemplu la birou :)), dar cred ca la o iesire la bere cu prietenii merg la fix.

Din pacate eu nu prea gasesc tricouri de genul asta la mine in oras, asa ca de multe ori caut sa le comand de pe net. Si azi am gasit intr-un articol pe TechCrunch un nou site de tricouri, defapt un search engine pentru tricouri numit PleaseDress.me. Momentan nu prea au multe tricouri insa e interesant ca poti cauta dupa tag-uri, culori si pret.

Cam greu insa cu comadatul de la ei insa, eu ce mai fac e ca refac design-ul si il trimit la anumite magazine online din Romania de unde poti comanda tricouri personalizate. Aveti 3 din cele mai mari mai jos:

tshirts.ro
sheepses.ro
fabricadetricouri.ro

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.