Din dragoste pentru Piatra Craiului

Piatra Craiului este pentru mine un loc cu adevărat aparte. Un loc în care am sărbătorit alături de oameni dragi, începutul unui nou drum alături de Oana. Așa că anul acesta, de ziua mea, am ales să îmi donez ziua de naștere pentru acest munte drag.

Craiul cred că este cu siguranță unul din cele mai frumoase masive muntoase din țara nostră. Dincolo de frumusețea naturală, întotdeauna am apreciat munca celor de la parc. Mi-au plăcut că au montat destul de multe panouri cu o grafică foarte drăguță cu o căprița ca și mascota, multe indicatoare noi etc. Ca și it-ist mi-au placăut și pentru faptul că se pot cumpara biletele de parc atât de la automate fizice, dar și online.

Pe 9 septembrie, este ziua mea, iar anul acesta dorința mea este să stâng bani pentru a da înapoi câtre acest loc care mi-a oferit atât de multe amintiri frumoase. Am luat legătura cu cei de la Parcul National Piatra Craiului și am decis ca fondurile strânse să meargă către doua direcții:

  • Achiziția a două camere web, care să fie montate la Curmătura și la Plaiul Foii. Există deja una montată la Curmătura, dar este una destul de veche.
  • Recondiționarea panourilor informative care sunt deteriorate. Unele dintre ele necesită doar un nou print, altele însă au nevoie și de reconditionarea structurii de lemn.

Costurile pentru cele doua camere webs este estimat la aproximativ 1000 de lei, așa că diferența va merge către reconditionarea panourilor. În funcție de suma strânsă se va decide numărul de panouri ce vor fii recondiționate.

Dacă aveați în plan să îmi oferiți sau dacă vă place ideea de a da înapoi câtre acest loc frumos, vă rog să donați urmând link-ul de mai jos.

CLICK aici pentru DONATII!

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.