DHL Carpathian Marathon la ediția aniversară

Povestea DHL Carpathian Marathon a ajuns la o bornă importantă, la aniversarea de 10 ediții. Ediția aniversară va avea loc pe 22 iunie 2019, la Cheile Grădiștei, Fundata și continuă parteneriatul cu Comitetul Național Paralimpic, pentru al cincilea an consecutiv. Toate detaliile le găsiți în comunicatul de mai jos.


Ediția cu numărul 10 a DHL Carpathian Marathon powered by MPG are alături numeroși susținători!

  • Numeroși ambasadori și susținători sunt alături de DHL Carpathian Marathon powered by MPG
  • Ediția aniversară va avea loc pe 22 iunie 2019, la Cheile Grădiștei, Fundata
  • Parteneriatul cu Comitetul Național Paralimpic continuă și în 2019, pentru al cincilea an consecutiv
  • Înscrierile continuă pe www.maratondhl.ro

DHL Carpathian Marathon powered by MPG a ajuns la ediție aniversară în 2019, iar numeroși susținători, sportivi și persoane publice, au decis să fie alături de evenimentul care oferă șansa unei aventuri de 10, în inima Carpaților. Aceștia susțin, astfel, și cauza sportivilor paralimpici români în drumul spre Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020.

Pasionați de alergare, profesioniști sau amatori, iubitorii de sport și de natură sunt așteptați pe 22 iunie, la Cheile Grădiștei Fundata, să se alinieze la start la una dintre probele de Maraton, Semimaraton sau Ștafetă. Cei mici, cu vârsta între 5 și 13 ani, se pot înscrie la Crosul Copiilor. DHL Carpathian Marathon powered by MPG susține sportul și dezvoltarea armonioasă a copiilor și a tinerilor, așa încât oferă înscriere gratuită tuturor participanților sub 18 ani!

Sportivi de top, campioni iubiți în întreaga lume, persoane publice și bloggeri, adepți ai unui stil de viață echilibrat și sănătos, s-au alăturat comunității DHL Carpathian Marathon powered by MPG. Printre ei, se numără: Constantina Diță, Andreea Răducan, Gabriela Szabo, Monica Roșu, Dragoș Bucurenci, Mihai Morar, Andreea Berecleanu, Sonia Argint Ionescu, Carmen Negoiță, Nicolle Stănese, Chef Simona Pope, Dr. Șerban Damian, Ellie White, Eli Roman,  Florentina Opriș și Cristian Șimonca (bloguluotrava.ro). O parte dintre ei vor fi alături de noi la linia de start, pe 22 iunie, iar mesajul lor este comun: Oferă-ți șansa unei aventuri de 10 și dă mai departe binele! Toți participanții vor alerga și anul acesta pentru sportivii paralimpici români, scopul fiind de a strânge o sumă cât mai mare, pe care să o donăm Comitetului Național Paralimpic. 

”Povestea DHL Carpathian Marathon a ajuns la cea de-a zecea ediție, ceea ce ne face să fim foarte mândri. Tradiția și implicarea socială sunt elementele care fac acest eveniment aparte, fiind unul dintre primele evenimente de alergare montană din România ce și-a păstrat ADN-ul de-a lungul timpului. Particip în fiecare an la proba de ștafetă și mă încarc cu energie pozitivă de la miile de participanți! Mă bucur că și anul acesta, pentru al cincilea consecutiv, vom susține sportivii paralimpici, astfel încât ei să aibă șansa de a participa la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020 și de a reprezenta România cu succes. Ne vedem la linia de start, pentru o experiență de nota 10!”

a declarat Daniel Kearvell, Director General DHL Express România.

Constantina Diță, singura campioană olimpică la maraton a României, va participa și în acest an la eveniment: “Sunt foarte încântată să fiu din nou alături de DHL Carpathian Marathon powered by MPG, la o ediție cu totul specială, aniversară! Îmi place foarte mult să alerg pe trasee montane și îmi doresc ca pe 22 iunie să pot alerga la proba de semimaraton. Apreciez foarte mult cauza pe care DHL Carpathian Marathon powered by MPG continuă să o susțină. Sportivii paralimpici români chiar au nevoie de tot sprijinul nostru! Ei merită să țintească cât mai sus și noi să le oferim puterea și șansa de a-și urma visurile”, a precizat ea.

”Mă alătur cu drag, și la ediția din acest an, unui eveniment de care mă leagă multe amintiri frumoase. DHL Carpathian Marathon powered by MPG e mai mult decât o cursă de alergare, e șansa de a te bucura de Carpații României, de a cunoaște iubitori ai acestui sport, de a trăi adrenalina pură și de a contribui la visul sportivilor paralimpici români, cauza socială a evenimentului. Susțin cu bucurie un astfel de eveniment, care îndeamnă la sport și la fapte bune!”, a declarat Gabriela Szabo.

“E primul maraton la care mă înscriu. Nu fac mișcare pentru a participa la competiții. Fac mișcare pentru a fi în competiție cu mine însumi. Cred ca asta e esența DHL Carpathian Marathon powered by MPG. Să câștigi competiția cu limitele tale. Și cel mai bun exemplu pentru depășirea limitelor îl oferă chiar cei pentru care alergăm: sportivii paralimpici”, a precizat Mihai Morar.

“De multe ori sunt întrebat „de ce alerg”.  Răspunsul meu este că alerg pentru că, pe lângă sănătate și limpezimea minții, alergatul îmi aduce bucurie. E deopotrivă o formă de meditație și modul meu de a-mi demonstra că singurele noastre limite sunt cele din mintea noastră. Fiecare alergare e o recompensă în sine și reușește de fiecare dată să-mi aducă zâmbetul pe buze. Mă bucur enorm să alerg din nou proba de 21 de km la DHL Carpathian Marathon powered by MPG. Este o aventură incredibilă să alergi pe unul dintre cele mai frumoase trasee montane ale României, alături de oameni extraordinari pe care îi unește aceeași pasiune pentru performanță, iar faptul că efortul meu îi va ajuta pe sportivii paralimpici români îmi dă o motivație în plus pentru a mă auto-depăși. Sper să ne adunăm cât mai mulți pe 22 iunie la linia de start din Cheile Grădiștei, Fundata!”, a declarat Dragoș Bucurenci.

Înscrierile la DHL Carpathian Marathon powered by MPG continuă pe www.maratondhl.ro, secțiunea Înscriere! Până pe 31 mai, puteți beneficia de pachetul Regular, la prețul de 125 lei / participant pentru persoanele fizice și 140 lei / participant pentru companii. După 1 iunie, înscrierea se face contra sumei de 140 lei / participant pentru persoanele fizice și de 160 lei / participant pentru companii.

Oferă-ți șansa unei aventuri de 10! Trăiește experiența DHL Carpathian Marathon la cea de-a X-a ediție!

Ediția 2019 a DHL Carpathian Marathon este organizată în parteneriat cu MPG România, lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate participanților amatori, cu o experiență semnificativă care include organizarea a peste 5.300 de evenimente sportive.

Evenimentul este susținut de sponsorii Medlife, Generali, Goldnutrition și Barilla, și îi are ca suporteri pe La Vitta, Alka, Temad, Answer, Buff Romania, Terapie prin mișcare, Organic India, 4×4, Easy Plast, Recosport, Runningwarehouse, Julius Meinl, Orlandos, Centrul Superfit, Torockoi, Ruvix, Iar, B-Live, Porsche Inter Auto Romania și Cheile Grădiștei. Boomerang este partener oficial pentru Crosul Copiilor, Banca Transilvania se alătură ca sponsor principal al acestei curse, iar Lego și Napolact, ca sponsori. Companiile Design, Polach, Bachmann si Vora Invest susțin echipele de voluntari care aleargă pentru cauza evenimentului.

Ziua Sportului Paralimpic are sponsor pe Suunto, iar partenerul oficial al acestui eveniment este Kaufland Romania: ”Programele de responsabilitate socială reprezintă o componentă cheie în strategia Kaufland România, iar sănătatea este unul dintre pilonii de investiție comunitară. Compania se implică în proiecte care provează atât sportul și mișcarea, cât și grija pentru sănătate a fiecărei persoane”.

Dorim să le transmitem mulțumiri autorităților: Ministerul Tineretului și Sportului, Consiliul Județean Brașov, Parcul Național Piatra Craiului, Romsilva și Fundația Conservation Carpathia pentru suportul și facilitățile oferite evenimentului, dar și Comitetului Național Paralimpic și RoClubMarathon, în calitate de parteneri și Bucharest International 10K, Brașov Marathon și Maratonul Internațional Brașov, ca evenimente partenere.

Le mulțumim partenerilor media care s-au alăturat evenimentului și ne susțin în campania de promovare: Radio ZU, News.ro, Adrenallina, Business Review, Sunt-în-formă.ro, 4run.ro, Business Cover, Alerg.ro, Ziarul de Sport și GOKID.ro.

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro și vă ținem la curent cu toate noutățile pe pagina Facebook DHL Maraton.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.