DHL Carpathian Marathon 2018 te așteaptă cu un traseu nou

Pe 16 iunie, pasionații de alergare montană sunt așteptați la cea de-a IX-a ediție a DHL Carpathian Marathon, într-o nouă locație, Cheile Grădiștei – Fundata (Județul Brașov), cu un traseu nou-nouț. Pentru al patrulea an consecutiv, toți participanții vor contribui direct la cauza oficială – sportivii paralimpici. Taxele acumulate din înscrieri fiind donate, în totalitate, Comitetului Național Paralimpic. 

Înscrierile continuă pe maratondhl.ro, iar pentru copiii și tinerii sub 18 ani, înscrierea este gratuită. Pasionații de alergare pot opta pentru una din cele 42 de categorii de concurs, la Maraton (42 km), Semimaraton (21km), Ștafetă (7km – în echipe de 3 sau 6 persoane), iar copiii cu vârste între 5 – 13 ani pot participa la Crosul Copiilor, pe un traseu care variază între 500 m și 1km, în funcție de vârstă.

Participanții sub 18 ani au mai multe opțiuni de a se înscrie în această aventură montană: proba de Semimaraton, Ștafetă sau Crosul Copiilor. Vârsta minimă pentru înregistrarea în cursele disponibile este: 14 ani pentru Ștafetă, 16 ani pentru Semimaraton și 18 ani pentru Maraton.

”Descoperă noi orizonturi. Dă valoare cursei tale!” Participă și tu!

Gabriela Szabo, Andreea Răducan, Constantina Diță, Miodrag Belodedici, nutriționistul Șerban Damian, Sonia Argint Ionescu, Eli Roman, Dragoș Bucurenci, Andrei Roșu, Marian Drăgulescu și Chef Simona Pope se numără printre susținătorii ediției 2018 DHL Carpathian Marathon, iar cu parte dintre ei ne vom întâlni la linia de start, pe 16 iunie!

Voi fi și anul acesta la linia de start DHL Carpathian Marathon, pe 16 iunie, unde voi alerga la categoria ștafetă. Mă bucur să venim cu multe noutăți la această ediție, cum sunt o nouă locație și traseele noi, dar și că păstrăm multe dintre tradițiile acestui eveniment: susținerea sportivilor paralimpici, pentru al patrulea an consecutiv, energia pozitivă și bucuria emanate de acest eveniment, care atrag participanții, susținătorii, sponsorii și partenerii alături de noi. Îmi doresc ca și în 2018 să avem alături cât mai mulți alergători, doar astfel putând dona o sumă cât mai mare către Comitetul Național Paralimpic. Garantăm participanților o experiență de neuitat, într-un cadru de vis, și bucuria de a alerga și de a ajuta în același timp”, a declarat Daniel Kearvell, Director General DHL Express România.

Evenimentul este susținut de Mega Image, în calitate de sponsor oficial, sponsorii Medlife, Canon, Generali, Gatorade, Duracell, GoldNutrition, Salomon și de suporterii Coty, Running Warehouse Europe, Cheile Grădiștei Resort, Aqua Carpatica, Heidi, BMW, Danone, Bono, Barilla, Terrabisco, Terapie prin mișcare, și Easy Plast.

Cursa dedicată copiilor beneficiază de suportul Băncii Transilvania, în calitate de sponsor oficial, și al sponsorilor Boomerang și Danonino.

Companiile Bachmann, iNes, Canon, Anita, Wunderman, Polach Logistics & Transport și Vora Invest susțin echipele de voluntari care aleargă pentru cauza evenimentului.

Mulțumim autorităților: Ministerul Tineretului și Sportului, Romsilva, Parcul Național Piatra Craiului și Carpathia pentru facilitățile oferite evenimentului, dar și partenerilor Ro Club Maraton, Superfit și evenimentului partener Bucharest International 10K.

Mulțumim partenerilor media: Adrenallina, Alerg.ro, Auto Bild, Avantaje, Business Cover, Business Review, Libertatea, Nine O’ Clock, Running Mag, Psychologies, Sunt În Formă, 4run.ro.

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro și vă ținem la curent cu veștile pe pagina Facebook DHL Maraton.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.