De pe internet adunate #2

În ultimele zile am fost puţin ocupat aşa că nu am apucat să citesc site-urile pe care le urmăresc. A fost plăcut de dimineaţă să aflu câte s-au întămplat sâptămâna asta.

S-ar părea că s-a descoperit de ce aleargă africanii aşa bine: de la elasticitatea gambelor.

Pentru restul muritorilor de rând, pe care natura nu ne-a înzestrat cu genele de Speedy Gonzales, putem încerca poate o cură cu seminţe. Cum a fost cura de seminţe a lui Adrian Mila puteţi citi pe alerg.ro. Nu uitaţi că puteţi să vă abonaţi la revista Alerg.

Săptămâna aceasta s-a desemnat fericitul câştigător al Ultra sâptămânii din Florida. Vadim-Matei Dimitriu va fi cel de-al 3-lea om din echipa de suport a lui Andrei Rosu.

Delegația României la Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics din Coreea a reuşit obţinerea a douăsprezece medalii în cele trei probe sportive la care a avut reprezentanți: schi alpin, schi fond și mers pe zăpadă (snowshoeing).

Ieri în cadrul Campionatului National indoor de seniori si tineret Marian Cimpeanu a egalat recordul tarii la proba de 60 metri, cu un timp de 6,60. Vă invit astazi să urmăriţi live ultima zi. Se anuntă un spectacol pe cinste la proba de 3000m. Programul complet îl găsiţi aici, eu sper să ajung de la 16:00.

Se pare că va continua controversa “Lance Armstrong“. Biroul Federal American de Investigaţii îl anchetează pe Lance pentru obstrucţionarea justiţiei, influenţarea şi intimidarea martorilor, în timp ce fanii sportului l-au votat ca cel mai detestat sportiv american şi vor să îl baneze şi de STRAVA.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.