Crosul Petrom 2009: alearga pentru piste

Nu stiu daca stiti dar cei de la Petrom organizeaza de 4 ani un cros prin care vor sa promoveze miscarea. Anul acesta se va tine pe 27 septembrie cu startul la ora 11, la intrarea în Herăstrău dinspre Bd. C. Prezan. Înscrierea e tot acolo, de la 8.30.

Daca asta nu e deajuns sa te motiveze sa te trezesti sa vii la alergat, e bine sa stii ca Petrom a promis ca si in anii trecuti ca va construi un metru de pistă de biciclete pentru fiecare participant la Cros.

Nici acum nu esti convins ? Poate te conving premiile ?

Premiile oferite de companie constau în 4800 de litri de combustibil pentru alergătorii de la categoriile Seniori şi Veterani (locul I: 300 de litri, locul II: 200 de litri, locul III: 100 de litri) şi premii speciale pentru Juniori (locul I: un dvd player portabil, locul II: un Ipod Shuffle şi locul III: o ramă foto digitală).

În afara premiilor acordate câştigătorilor Crosului, Petrom mai oferă alergătorilor şi 100 de premii surpriză în cadrul unei tombole. De asemenea, participanţii se vor bucura de două antrenamente de încălzire susţinute de dansatori profesionişti, de o demonstraţie de street-dance şi, la final, de o surpriză din partea organizatorilor: un concert al trupei Voltaj.

crosul petrom
Image via cyberculture.ro

Mai multe detalii la ei pe site.

Ne vedem la start ;).

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.