Cros de caritate in Brasov – 18 iulie 2009

Anul asta intr-o incercare de a promova mai bine Maratonul international Bucuresti, organizatorii au au planificat derularea a trei crosuri publice de antrenament in trei locatii diferite din tara: Bucuresti, Brasov, Constanta.

Unul dintre aceastea este un cros de caritate organizat in Brasov in data de 18 iulie 2009.

Sambata, 18 iulie 2009, de la ora 9:00 in parcul “Nicolae Titulescu”. Hospice Casa Sperantei invita fiecare membru al comunitatii (de la copii de 6 ani pana la adulti de 80 de ani) sa alerge 1 sau 4 km pentru cineva drag care se lupta cu durerea sau in memoria cuiva drag pe care il poarta in suflet. Cei care care au alaturi un astfel de “erou” stiu prea bine: Ei alearga o cursa mult mai grea…este chiar viata lor pe care impreuna o putem insenina! Alergatorii sunt asteptati la start cu o fotografie sau un mesaj pentru cel drag care ii motiveaza sa alerge.
….
Donatiile facute de alergatori individuali (30 ron) sau de sponsorii care vor avea echipe la linia de start (50 ron/pers), vor contribui la alinarea durerii celor 800 de copii cu boli incurabile si adulti cu cancer ingrijiti anual, gratuit de fundatie.

Crosul din 18 iulie este organizat de Hospice Casa Sperantei si Asociatia Bucharest Running Club in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov si Directia Sport si Tineret a Municipiului Brasov.

sursa: iubescbrasovul.ro

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.