Crestere in piata de gaming din Romania

Cei de la Flamingo preconizeaza in 2008 o cifra de afaceri pentru segmentul de gaming de 15 milioane de euro, confirm wall-street.ro

Insa desi am ramas un pic surprins cand am citit titlu am aflat din articol ca aceasta crestere se datoreaza segmentului de console, cel a jocurilor ramanad constat comparativ cu anul trecut.

Flamingo International declara ca au inregistrat o crestere de 80% pe segmentul de console, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, crestere datorata in special consolei PlayStation Portable.

Anul trecut, Flamingo International a vandut 2.000 de console Sony PlayStation 3, 3.500 de console PlayStation Portable, 10.000 console PlayStation 2 si aproximativ 400 de unitati Nitendo Wii.

Inca mai avem pana o sa ajunga gameri sa isi cumpere jocurile din magazine. Personal nu ii condam pe majoritatea, mai ales pe cei minori fara salar, insa cred ca “elderi” din gaming care ar trebui sa isi cumpere jocurile. Nu toate ( ca doar suntem romani ) , dar macar cele pe care le joaca frecvent ( counteristi si wow-fanatics in special :)) ). Asta nu pentru ca e ilegal sau vine mascatul sau mai stiu eu ce prostie, dar daca esti asa mare fan al jocului eu zic ca merita sa dau un ban acolo ca sa iti arati respectul fata de autorii jocului.

Spor la gaming.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.