Creditul sportiv EuPOT de la Bebe Sportizorul

Privești cu invidie la prietenii care postează poze de la tot felul de nebunii sportive? Vrei și tu să te lauzi cu reușite atletice? Acum sinceri să fim, forma de castravete nu prea te ajută. Dar nu îi bai, poți atinge culmile gloriei Facebuciste accesând astăzi creditul sportiv EuPOT.

Singurul credit sportiv unde nu ai nevoie de adeverință medicală, fișă de antrenament, alte lucruri birocratice care te pot opri din dorințele tale sportive. Cu un timp de acordare record și fără comisioane ascunse este calea ta sigură și fără efort către glorie.

Studiile noastre arată că orice cursă este 99% mentală așa că noi oferim finanțare pentru partea motivațională fiind cea cu ROI-ul cel mai bun pe termen lung.

Creditul nostru funcționează doar pentru cei cu încredere oarbă și deplină în ce spunem noi. Dacă îți pierzi concentrarea sau credința, creditul poate fi reziliat imediat, așa că pentru cei nesiguri am pregătit o serie de răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.

Pot să particip la orice cursă?

Da, poți! Nu contează ce pregătire ai în prealabil, cel mai important este să îți propui următoarea cursă. Apoi trebuie să crezi cu adevărat că vei termina acea cursă și noi vom conlucra cu universul să se întâmple. Planetele, lumea, vremea, toate le vom alinia ca tu să-ți îndeplinești obiectivul. Aproape că nu trebuie să faci nimic.

Bine, de fapt tot trebuie să faci ceva, să te înscrii. Asta pentru că mai toți organizatorii sunt foarte birocratici și nu înțeleg că mai toate concursurile sunt în primul rând mentale. Așa că de cei 1% fizic va trebuie să faci tu un efort să faci înscrierea manual. Rudimentar, ce să zic.

Partea bună este că ai apoi scrisoare de confirmare să o pui la dosarul pentru următorul credit.

Pot să concurez indiferent de antrenament?

Da, poți! Dacă crezi cu adevărat, aproape că nu ai nevoie de antrenament. Spun aproape pentru că trebuie să faci măcar 1-2 antrenamente, maxim 3. Asta pentru că ai nevoie de o poză cu tine în alergare postată pe facebook pentru a primi laudele și Karma pozitivă a celor din jurul tău. Ele te vor ajuta mai mult decât orice antrenament. Like-urile și comentariile pot fi chiar convertite în ore de antrenamente pentru rambursarea creditului.

Pot să concurez indiferent de echipament?

Da, poți! Când lucrezi cu cei mai buni ești deja la nivelul Zen9, așa că nu trebuie să te mai îngrijorezi de aspecte mărunte precum echipamentul adecvat. Iar cel obligatoriu e oricum pentru cei care nu au încredere în ei. Clienții noștri sunt sportivi adevărați, oameni minimaliști, care nu au nevoie de elemente lumești. În plus, ele pot să îți tulbure starea de zen. Nu ai citit cartea Născuți pentru a alerga, cei de acolo alergau cu sandale, ce tu nu poți?

Pot să concurez accidentat?

Da, poți! Uneori se întâmplă să-ți pierzi concentrarea și atunci, bam, apare o accidentare. Dar nu îi bai, noi suntem alături de tine și îți refinanțăm încrederea ca să poți ajunge la finish indiferent de ce spune corpul tău. Până la urmă vorba aia, ai deja înscrierea făcută, obiectivul stabilit, cazarea luată, drumul făcut, doar nu o să te întorci acum. Până la urmă a concura accidentat este testul suprem în capacitatea ta de motivare și de credință în propriile forțe. Iar cu creditul EuPOT nu vei duce cu siguranță lipsă de încredere în tine. Dacă se termină încrederea dai cu niște anti-inflamator, pui o fașă și îi dai înainte.

Dacă sunt praf, abia fac 2 pași, pot să continui?

Da, poți! Orice cursă este 99% voință, așa că trebuie neapărat să fii pregătit pentru momentele grele din cursă. Antrenamentele nu prea ajută aici, tot ce ai nevoie este o mantră. Ceva motivațional care să te ridice și să te ducă la finish. Trebuie să fie ceva scurt că nu prea o să ai energie să spui prea multe cuvinte. Așă că primești ca bonus din partea noastră o bază de date cu 100 de mantre de succes ale oamenilor care vorbesc despre succes. Printre ele se numără:

Să-mi bag Pace-ul … hai că POT!
Futu-i pulsul mă-sii, sunt rupt, dar eu POT!
Tu-i finish-ul lui să fie … încă POT!

Dacă-s pilaf, nu mai am motivație, pot să continui?

Da, poți! Se mai întâmplă ca realitatea să te aducă înapoi pe pământ, iar mantra să nu mai funcționeze, dar nu îi bai. Consultanții noștri sunt pregătiți să-ți pună la dispoziție o soluție personalizată de boost instant al încrederii cu leacuri lumești. Intervenim prompt cu oricâte activatoare si geluri sunt necesare să te punem din nou pe picioare. Oricum în nici un caz nu renunți. Cât timp ești clientul nostru, DNF-ul nu există pentru tine. Dacă tot nu trece, creștem doza.

A trecut timpul limită, pot să continui?

Da, poți! Trebuie doar să le spui că ai credit de la noi și vom adăuga minutele peste timpul limită la creditul tău. Din păcate mulți organizatori nu acceptă această metodă nouă de plată, așa că va trebui uneori să îi educi tu. Trebuie să le explici că timpii lor limită sunt de fapt orientativi și tu poți continua indiferent dacă te încadrezi sau nu. O să încerce ei să-ți explice să te oprești cu banalități despre siguranță, timpul maxim pe care voluntarii ar trebui să îl petreacă în posturi, dar nu te lăsa înduplecat. Este doar o încercare peste care trebuie să treci pentru a demonstra că tu vrei și crezi cu adevărat că poți termina cursa.

Pot să câștig o cupă

Da, poți! Cu extraopțiunea #CelMaiTareDinParcare nu numai că vei termina o cursă, dar poți să îți stabilești ce vrei să câștigi. Pentru efortul tău, vom lucra să obții și tu o cupă. Categoria nu prea o putem garanta, dar cupă tot o să fie. Dacă organizatorii sunt așa încuiați să nu facă pentru tine o categorie după ziua de naștere, să câștigi și tu la categoria născuți pe 9 septembrie 1984, nu îi bai. Vom căuta până vom găsi o cursă unde să participi și să câștigi. Faptul că ai concurat singur o să fie uitat repede, dar cupa va rămâne.

Pot să alerg mai multe curse una după alta?

Da, poți! Acum că ai terminat o cursă și ai încercat produsul nostru ar fi păcat să te oprești. Cu cât termini mai multe curse, cu atât aduni mai multe puncte bonus. Dacă alegi una mai grea decât precedenta, ai chiar puncte bonus. Alte instituții de creditare sportivă nu acordă mai mult de un credit, noi suntem însă alături de tine și credem în tine, așa că te susținem să-ți împingi limitele în ciuda tuturor regulilor fizice sau de bun simț. Ideal ar fi să ajungi să faci câteva curse una după alta în zile consecutive, fără nici un antrenament. Atunci poți spune că stăpânești cu adevărat puterea mentalului.


Termeni și condiții
Creditul EuPOT și Bebe Sportizorul nu își asumă responsabilitatea pentru viitoarele accidentări care pot apărea în desfășurarea contractului. Ele pot fi doar rezultatul lipsei de încredere a clientului.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.