Ce am făcut săptămâna asta, 5 aprilie 2015

Pentru mine a fost Paștele săptămâna trecută așa că revin mai greu cu postarea aceasta 🙂 Săptămâna trecută au fost una a pregătirilor pentru evenimentele următoare: am deschis înscrierile de voluntari la Wings for Life World Run, am continuat pregătirile pentru Semimaraton Iași și am lucrat la câteva idei de noi evenimente despre care sper sa vă povestesc curând :).

Training Galantom la Bridging the Gap

Bridging the Gap este o inițiativă foarte faină a trei britanici care au locuit la un moment dat în România. Unul dintre cele mai mari proiecte ale lor este NGO Academy în cadrul căreia realizează cursuri pentru ONG-uri pe diverse teme de la IT la fundraising și finanțe. Noi, eu și Andrei Chirtoc, am fost foarte bucuroși să fim invitați să vorbim despre Fundraising-ul Peer to Peer, prin experiența noastră de la Galantom. Pentru că am vrut să avem un training cât mai aplicat, ne-am bucurat că au acceptat invitația noastră de a vorbi în cadrul training-ului, Daniel Mereuță – unul din cei mai buni fundraiseri de pe platformă și Cristina Haita – persoana care a pus bazele unui program de fundraising Peer to Peer în două organizații: United Way și WWF

11083877_954459011251322_6129753770946692637_n

Invitație la voluntariat

Săptămâna trecută am deschis înscrierile pentru voluntari la Wings for Life World Run! Așa că dacă pe 3 mai ești în București te așteptăm în ehipa de voluntari, să fii parte la organizarea celei mai mari curse globale de alergare. Alergătorii din România vor lua startul la ora 14:00 din București, simultan cu alți peste 100,000 de alergători din peste 35 de locați din toată lumea, într-una dintre cele mai mari curse de alergare organizate vreodată – Wings for Life World Run.

Click aici pentru formularul de voluntari Wings for Life World Run!

Invitație la alergat Semimaraton Iași

Am continuat pregătirile pentru Semimaraton Iași. Sunt deja aproape 500 de participanți înscriși, din care aproape 170 numai la proba de semimaraton. Ceea ce ne-a surprins foarte plăcut și ne-a arătat că alergătorii din Iași sunt o comunitatea mare și cu experiență.

Mai sunt doar două săptămâni până se închid înscrierile, așa că dacă ești din zonă sau vrei să vizitezi acest oraș superb ar fi bine să te înscrii cât mai repede.

Link-uri interesante

Tura cicloturistică de Ziua Europei
Pe 9 mai esti invitat la Tura cicloturistică de Ziua Europei #‎EuropeanCycleRelay‬ pentru a inagura 200km și 5 trasee de cicloturism marcate în Călăraşi realizate de autoritățile din Călărași, Smart Atletic și Asociaţia Cycling România. Detalii pe evenimentul de pe facebook

Este alergarea pe distanțe lungi nocivă sau nu?
Recent a apărut un studiu care susținea că alergarea pe distanțe lungi este nocivă, persoanele care o practică având aceeași speranță de viață ca cei care nu fac mișcare. După ce a iscat câteva discuții aprinse se pare că baza studiului nu era așa solidă conform unui articol pulicat pe bbc.com

Statistici despre alergătorii care termină Western States 100
http://www.wser.org/2015/04/05/2014-runner-survey-results/

Turul ciclist caritabil “Cărțile copilăriei pe bicicletă”
ASR Principele Nicolae al României va pedala peste 1.000 de kilometri alături de campionul național la ciclism, Alex Ciocan, în beneficiul proiectelor inițiate de Asociația Curtea Veche pentru promovarea lecturii la nivel național. Toate fondurile strânse vor fi direcționate în scop caritabil și oricine dorește să susțină inițiativa poate contribui cu o donație pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro/pebicicleta.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.