Campionatul Național de Triatlon și Aquatlon la București

Bucharest Sport Club, în parteneriat cu Federația Română de Triatlon vă invită în perioada 11-13 august 2017 la Campionatul Național de Triatlon și Aquatlon –  TITANS TRIATHLON pe distanțe SPRINT și SUPERSPRINT, ce se vor desfășura în București în interiorul și în jurul Parcului Alexandru Ioan Cuza.

Deși în București sunt printre cei mai mulți participanți de triatlon, orașul nu prea a avut parte de un triatlon de oraș, cu excepția unor mici eveniment din pionieratul sportului. Anul acesta lucrurile se vor schimba și sper să fie începutul unei povești frumoase 🙂

Evenimentul se va desfășura pe 3 zile după cum urmează:
Vineri, 11 AUGUST 2017
Campionatul național de AQUATLON – copii, cadeți, juniori și amatori age group

Sâmbătă, 12 AUGUST 2017
Campionatul național de TRIATLON – copii și cadeți

Duminică, 13 AUGUST 2017
Campionatul național de – juniori, elite, și amatori age group + ștafete

Traseul evenimentului

Proba de înot se va desfășura într-o zona a lacului din parc

Proba de ciclism se va desfășura pe traseul: str. Liviu Rebreanu (de la intersecția cu str. Câmpia Libertății până la intersecția cu Bdul. Nicolae Grigorescu) – Bdul. Nicolae Grigorescu (de la intersecția cu str. Liviu Rebreanu până la intersecția cu str. Lunca Bradului).

Proba de alergare se va desfășura pe aleile parcului, pe un traseu dedicat.

Înscrierile se deschid pe 20 iunie, pe site-ul competiției, www.titanstriathlon.ro.

“Ne bucurăm mult că reușim să organizăm, în sfârșit, Campionatele Naționale de Triatlon la București. Sunt sigur că o să avem un număr record de participanți, iar aceasta nouă locație ne va ajuta foarte mult la promovarea acestui minunat sport. Mulțumim Bucharest Sport Club, care prin efortul depus îndeplinește visul multor triatloniști de la noi, acela de a concura la București.”
Peter Klosz, președintele FRTRI

“Proiectul Bucharest Sport Club a început din dorința de a crea un climat diferit față de ce am fost învățați în România că înseamnă sportul profesionist. Un mediu sigur și o atmosferă caldă, în care copilul să se întoarcă cu drag. Armonia este ingredientul secret al performanței. A sosit momentul să ducem acest concept dincolo de porțile clubului și ne bucurăm că putem oferi triatloniștilor experiența mult așteptată: să punem, împreună, Bucureștiul pe harta triatlonului. Aș dori să mulțumesc Campofrio pentru implicarea în acest demers și pentru susținerea spiritului acestui fermecător sport ”
Marius Grigore, președinte Bucharest Sport Club

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.