Cadouri pentru performanta, cadouri pentru Mitza

Cred ca toti stim deja despre performanta lui Mihai Baractaru de a se califica la IRONMAN Kona, cel mai greu si ravnit eveniment de catre pasionatii de triatlon. A reusit asta dupa un timp final de 9 ore și 15 minute la Ironman Klagenfurt, din Austria, devenind astfel primul roman care reuseste calificarea la Kona si doborand recordul national pe distanta de IronMan, detinut in trecut tot de el.

Il admir foarte mult pe Mitza, pentru rezultatele lui, dar mai ales pentru faptul ca este focusat pe obiectivele mari. Nu trage la toate competitiile, reusind sa fie disciplinat si sa faca o cursa doar de test sau antrenament. Un lucru mare as spune eu pentru un sportiv de performanta, pentru care competitivitatea este poate o a doua natura.

Pentru participarea la Kona, Mitza are nevoie de sustinere. Am putea sa ne ducem intr-o discutie despre neimplicarea statului, insa cred ca ce este important este ca Mitza are nevoie de un sprijin acum.

Pe 9 septembrie, este ziua mea, insa anul acesta cel mai mare cadou pe care cred ca as putea sa il primesc ar fi sa stiu ca am reusit cumva sa il ajut pe Mihai in visul lui de a concura la IRONMAN Kona.

Anul asta as vrea sa va incurajez sa donati pentru Mitza orice suma pe care ati fi dorit sa o folositi pentru cadoul meu.

CLICK aici pentru DONATII!

Sa ne auzim cu bine!

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.